Ik heb een vliegtuig gekaapt om indruk te maken op mijn ex, maar ze wil me nog steeds niet terug

Kundige Trudie geeft advies

Ha Trudie,

Vandaag heb ik een vliegtuig van EgyptAir gekaapt om mijn ex te laten zien dat ik nog steeds van haar hou. Ik hoopte dat ze me terug zou nemen na die romantische geste, maar zelfs nadat ik alle gijzelaars had vrijgelaten reageerde ze niet op mijn brieven. Wat kan ik nog meer doen om het hart van mijn liefste te heroveren?

Deze kaping laat eigenlijk precies zien wat er niet werkt in jullie relatie. Aan goede intenties geen gebrek, maar zodra het ook maar enigszins lastig wordt gooi je de handdoek in de ring. Vrouwen willen een man die voor ze naar de maan en terug vliegt, niet iemand die zich op Cyprus al aan de grond laat zetten. Probeer de volgende keer te laten zien dat je het meent.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vind het maar tegenvallen met de goede intenties van die ex. Ik heb een tijd geleden het afstandsbestuurbare vliegtuig van een buurjochie gekaapt. Ik heb er een camera op gemonteerd en wat foto’s gemaakt. Je moet eens weten wat mijn buurvrouw nu allemaal voor me doet.

Reageer
gravatar

Ik adviseer je om nog even geduld te hebben. Die brieven worden natuurlijk niet op dezelfde dag bezorgd. Je hebt nog geluk dat het nu geen december is, rond de feestdagen kan het nog langer duren voordat de post wordt bezorgd.

Reageer