Ik heb per ongeluk met bloed op een whiteboard geschreven. Hoe krijg ik die letters ooit weer weg?

3 huis-tuin-en-keukenmiddeltjes

Het is een fout die we allemaal wel eens maken: je wilt een tekst schrijven op een whiteboard, je denkt dat je een whiteboard marker in handen hebt, maar als de woorden ‘burn in hell’ eenmaal op het bord staan ontdek je dat je met bloed aan het schrijven bent. Super onhandig natuurlijk, want die donkerrode letters krijg je moeilijk weer weg. Gelukkig zijn er een paar huis-tuin-en-keukenmiddeltjes waarmee je in een handomdraai die aangekoekte bloedletters van je whiteboard poetst.

Chloroform
Als je eerder op de dag niet te scheutig bent geweest heb je vast nog wel wat chloroform over. Weinig mensen weten dat het vluchtige goedje niet alleen geschikt is om maagden mee te bedwelmen, maar dat het ook reuze goed werkt om bloedvlekken van gladde oppervlaktes te verwijderen. Dus haal die in chloroform gedrenkte doek weer van het gezicht en veeg er een aantal keer mee over het whiteboard: je zal zien dat de letters verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Gal
Op het eerste gezicht lijkt gal lastig om aan te komen, maar als je eenmaal weet waar de galblaas zich bevindt is het een fluitje van een cent. Graaf iets links onder de lever, en verzamel het gifgroene goedje met een gewone medische pipet. Laat het gal een paar minuten inwerken op het schoolboard en spoel het vervolgens weg met koud water.

Satans adem
De heer der duisternis is meestal wel bereid om onbedoelde bloedvlekken schoon te blazen als je hem daar om vraagt. Let er wel op dat de ruimte goed verlucht is. Satans zwavelachtige levenslucht kan nogal overweldigend zijn en je hebt hem voorlopig alleen nodig om een whiteboard schoon te maken. Je hoeft niet ook zelf dood te gaan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *