Handige jongen heeft een huisopener aan zijn sleutelbos zitten

'Vet handig'

Het komt regelmatig voor dat mensen bij een geïmproviseerde borrel met een ongeopend huis zitten. Daarom heeft Thomas een huisopener aan zijn sleutelbos zitten. Vet handig.

“Ik zie zo vaak mensen klooien om hun huis open te krijgen.” vertelt Thomas. “Dan zie je ze prutsen met zo’n aansteker en dan denk ik joh, laat mij het gewoon even doen, ik heb een huisopener bij me. En dan kan Ruurd wel zeggen dat hij zijn huis kan openen met zijn tanden, maar dat vind ik gewoon een heel naar idee. Dat is hartstikke slecht voor je gebit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wie heeft er nou tools nodig om zijn huis te openen? Ik heb al jaren een ‘deurklink’. Het werkt een beetje als een biertap, gewoon naar beneden duwen en dan gaat ie open.

Reageer
gravatar

“Deur-klink”, dat klinkt als “we klinken op de (huis-) deur”. Echt een trouvaille, die associatie van jou met een biertap. Is de deurklink van jullie studentenhuis even vaak dronken als jij, Eeuwige, of trap ik nu een open deur in?

gravatar

Bij de auto kan ik al van afstand door op de sleutel te drukken de deuren openen, maar hoe hard ik ook op de huissleutel druk, de deur blijft dicht. Wat doe ik verkeerd ?

Reageer