Shutterstock / FotoDuets

Shutterstock / FotoDuets

Sleutels kwijt? 5 alternatieven voor huis, schuur en fiets

De bos met al je sleutels kwijtgeraakt? Geen paniek. In plaats van het kwijtgeraakte, de sleutels dus, te vervangen, kun je ook van de gelegenheid gebruikmaken om eens kritisch naar je levensstijl te kijken. Heb je die sleutels nou écht nodig of kun je de achterliggende redenen om überhaupt sleutels op zak te hebben niet gewoon net zo makkelijk missen? Niet ieder mens hoeft een huis, schuur en fiets te kunnen openen. Er zijn genoeg alternatieven. Wij helpen je alvast op weg.

1. De open lucht
Ook zonder sleutels heb je toegang tot de open lucht. Daar zit immers geen slot op.

2. De benenwagen
Je voeten zijn altijd ontgrendeld. Dus ook als jij je sleutelbos voor eeuwig en altijd kwijt bent, kun je hollen zoveel als je maar wil.

3. Een tent
Tenten hebben een flap in plaats van een deur. Je hebt dus helemaal geen sleutels nodig om hierin te wonen, laat staan reservesleutels.

4. Een skateboard
Het begint langzaam duidelijk te worden: sleutels verliezen is geen probleem. Zette jij je fiets altijd in de schuur? Die kun je allebei niet meer gebruiken. Pak in plaats daarvan een skateboard dat je altijd bij je draagt in een handige, speciaal daarvoor ontworpen rugzak.

5. Het viaduct
De ruimtes onder viaducten zijn vrij toegankelijk. Perfect voor mensen zoals jij, die geen sleutels meer hebben.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *