Vrouw raakt sleutels kwijt tussen 76 geopende Chrome-tabbladen

'Ze zouden ergens in de buurt van LINDAnieuws moeten liggen'

Een vrouw uit Amsterdam is gisteren haar sleutelbos verloren tussen de 76 Chrome-tabbladen die open stonden op haar laptop. De 31-jarige Sanne Olde Riekering heeft ruim een uur gezocht, maar kon haar sleutels nergens meer terugvinden tussen Facebook, LINDAnieuws, Vakantiepiraten, Google, Bieraanbiedingen, Instagram, Allerhande, Volkskrant.nl, Citrix, LinkedIn, nu.nl, Bol.com, Zalando Lounge, Booking.com, Amazon, Secret Escapes, Partypics, Groupon, Pinterest, hotmail, het VIVA forum, perezhilton.com en Wikipedia.

“Ik weet zeker dat ik ze nog had toen ik bij Zalando Lounge mocassins aan het bekijken was,” zegt Sanne. “Misschien heb ik ze toen even neergelegd, dat zou kunnen, en vervolgens nu.nl geopend zonder mijn sleutels mee te nemen. Maar dan zouden ze toch nog ergens in de buurt van LINDAnieuws moeten liggen?”

Sanne heeft vervolgens direct het forum van LINDA. bezocht om te vragen of iemand misschien haar sleutelbos had gezien. “Hij heeft een sleutelhanger van Peugeot, een bonuskaart en een flesopener in de vorm van een krokodil. Oh en een winkelwagenmuntje?”

Inmiddels is Sanne begonnen alle 76 tabbladen in nieuwe vensters te openen om meer overzicht te scheppen. “Misschien vallen mijn sleutels dan tussen de vensters door weer op mijn bureaublad.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat ik ook veel zie: mensen die met een telefoon in hun hand rondlopen zonder ‘m te gebruiken.
Goh, is ‘ie nou alweer gevallen? Wat een kutding!

Of mensen met een grote dure reflexcamera aan 2 vingers van hun hand, terwijl er zo’n mooie draagband aan zit.
Ook niet zo slim: zo’n band over de schouders hangen, waar die van af glijdt, i.p.v. om de hals.

Betweter

Reageer