Shutterstock.com / Studio Speld

Dirk-Jan heeft zoveel coke gesnoven dat het tussenschot van zijn sleutel is weggebrand

De 34-jarige croupier Dirk-Jan heeft de afgelopen tien jaar elke dag een gram cocaïne gesnoven. Inmiddels is het tussenschot van z’n sleutel helemaal weggebrand.

 “Misschien is het moment gekomen om wat te minderen”, zegt Dirk-Jan van onder de bank waar hij schuilt voor een invasie van aliens. “Al ken ik iemand die nog veel meer coke snuift dan ik. Ik zweer het: die chick is verslaafd. Haar hele tafel is doormidden gebrand.”

Nadat Dirk-Jan er wat langer over heeft nagedacht, en hij ons heeft bedreigd met een ontbijtmes omdat ie dacht dat we Vlamingen in vermomming waren, besluit hij dat het toch nog geen vijf voor twaalf is. “Ik kan altijd nog via de achterdeur naar binnen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De sleutel op de foto is overduidelijk gemanipuleerd. Bovendien is Dirk-Jans huissleutel niet weggebrand, echter zijn 34-jarige sleutelbeen. Dat is geen domme fout van Jop Eikelboom, maar van de beeldredacteur van de De Speld.

Reageer