Onze redactiedolfijn heeft wél genoeg ruimte

Reactie van hoofdredactie op aantijgingen

Tot onze grote spijt hebben wij gemerkt dat onze redactiedolfijn Ricardo het middelpunt is geworden van het publieke debat over dierenleed. Daarbij wordt onze naam herhaaldelijk in verband gebracht met vermeend ruimtegebrek en fysieke en mentale mishandeling.

De redactie is aangeslagen door de ongefundeerde, onjuiste en ronduit kwetsende aantijgingen. Onze dolfijn kan iedere dag rekenen op voldoende ruimte, een emmer Japanse notenmix en een prima aftrekbeurt door onze stagiair Lars.

Wij willen benadrukken dat de gehele redactie zielsveel van Ricardo houdt. Iedere maandagochtend zijn wij weer blij te zien dat hij het weekend aantoonbaar levend is doorgekomen.

De hoofdredactie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ehhhhmmmmmm…… mocht Ricardo nou onverhoopt tóch uit de redactieruimte weg moeten, wil ik best af en toe even langskomen, hoor. Nee, ik eet geen hele emmers Japanse notenmix, maar stagiair Lars zal toch iets te doen moeten hebben, niet waar?

Reageer
gravatar

Tofik Dibi is betrapt toen hij in een schimmige kroeg aan de daar aanwezige homosexuele menigte vroeg: “willen wij meer of minder aftrekkende stagiairs?”. Daarop scandeerde het publiek MEER MEER MEER! Het schijnt dat Henk Krol en Wassila Hachchi daar ook deel van uitmaakten.
Premier Rutte is om een reactie gevraagd maar die zij dat er niets strafbaars is gebeurd. Hij had een vreemde glinstering in zijn ogen.
Naar verluid is D66 kamerlid Hachchi direct daarna naar de USA vertrokken om in het campagneteam van Hillary Clinton te gaan werken in het aftrekteam van “first husband” Bill.
Daar wist niemand iets van omdat men daarvoor geen stagiaires meer wil inzetten. Hachchi blijft naar verluid daarom wachtgeld opstrijken.

Reageer
gravatar

Ik zou zeggen: stel eens aan Ricardo voor om een nieuwe bril te nemen. Het arme beest leeft in een enge virtuele wereld die gebouwd is door de bende waarvan Tim Cook de leider is.

Reageer
gravatar

Dit gaat natuurlijk over het pierenbadje bij het Golfslagbad in Oss waar zwemschool “De Dolfijn” haar oefeningen noodgedwongen op de kant moet doen omdat er te weinig geld is voor chloorvrij zwemwater.

Kunnen we niet een inzamelingsactie organiseren? Wie heeft er nog een emmertje water beschikbaar? Geef die kinderen een kans!

Reageer