Bron YT - VICE

Homoseksuele IS-strijder verbergt Nederlandse nationaliteit

‘Zelfs aan mijn minnaar vertel ik het niet’

De homoseksuele IS-strijder Mohammed A. (24) durft niet uit te komen voor zijn Nederlandse nationaliteit. Uit angst voor pesterijen en geweld voelt hij zich genoodzaakt om tegenover zijn broeders in het Kalifaat te verzwijgen dat hij uit een buitenwijk van Zoetermeer komt.

“Ik kan hier mijzelf niet zijn”, vertelt A., die uit angst voor geweld anoniem wil blijven. “Ik heb gezien hoe andere Nederlanders geplaagd en geëxecuteerd werden, alleen vanwege hun paspoort. Ik neem geen enkel risico. Zelfs voor mijn minnaar houd ik het verborgen.”

A. zorgt dat hij geen grote mond heeft, niet gierig is en niet klaagt over het weer. Hij heeft zijn klompen verstopt in de woestijn. “Ik weet niet hoelang ik dit nog volhoud. Hagelslag eten kan alleen in het holst van de nacht, als alle broeders uitgeput zijn van de vrijdagavondorgie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik kan niet begrijpen dat je gelovige Moslims die naar de wetten van de Koran belijden en na leven, Soennieten en Sjiieten zomaar kan vermoorden uit naam vanAlla

Reageer
gravatar

Sinds Wilders wordt in vliegtuigen gratis een zwart kartonnetje uitgedeeld die je voor je ogen kan plakken zodat je niet meer herkenbaar bent als Nederlander als je ergens in een ander land bent.

Reageer
gravatar

De enige optie voor Mohammed A is, om te vluchten naar Nederland. In Nederland wordt hij niet geexecuteerd vanwege zijn Nederlandse nationaliteit.
Hij kan hoogstens gepest worden door geradicaliseerde broeders.

Reageer
gravatar

Of nog erger: zijn Kalashnikoff wordt hem afgenomen. Daar sta je dan, ontmand, voor het leven gebroken, zoals al die “troostvrouwen” die voor en door I.S-specialisten in het UMC een. clitodorectodomie (5 x woordwaarde en 12 x letterwaarde) moeten ondergaan. En allemaal Eigen Risico, volgens Edith Schippers (VVD)

gravatar

De overtuigingen van IS:
– Alle andersdenkenden het land uit (of dood)
– Buitenlanders zijn minder (minder minder)
– Eigen volk eerst

Het lijkt de PVV wel.

gravatar

Ze hebben hun motto ‘gemoderniseerd’.

Vroeger:
Galles gag gals get gaar geil gis.

Nu is het
Galles gag gomdat gij ginden gat Gallah get goed gindt.
Gallah Gakbar!
(Ginsjallah)

Gallah Gakbarbaar

gravatar

Het is een minderheid die in vazal Moskeeën komen en dat moeten wij in Europa verbieden Voel je jij eigen hier niet thuis en je vind dat je de wil (plicht) dat je moet strijden niet meer terug komen in Duitsland Nederland België Frankrijk of Spanje

gravatar

Moeilijk moeilijk. We doen zo ons best, maar we kunnen het niet iedereen naar de zin maken.

Ze werden al apart opgevangen, net als de openlijke GLBTG’s.

De GLBTG’s hadden net de versnelde procedure naar hun graf al doorlopen.

Door dat succes heeft men zich ook extra ingespannen voor de paspoort-Nederlanders.

Maar dat zul je altijd weer zien, klagen!

#Rapugees!
#Gelukszoekers!
#GrenzenDicht! (Naar de binnenkant toe hè.)
#GrafToedekken!

Allah Akbarbaar

Reageer
gravatar

Wat raar dat die gasten van IS nog nooit van het Eurovisie Songfestival gehoord hebben. Ze zouden er een heleboel een dienst mee bewijzen als ze daar eens de aandacht op zouden vestigen.

Reageer
gravatar

herkenbaar. Ik zeg al jaren dat ik niet een Nederlander ben uit schaamte, maar ze willen me niet geloven met mijn blonde lokken, blauwe ogen en kaaskop.

Reageer