Personal coach Eric pleit voor ‘stukje bewustwording’ in Syrië

‘Tegen Assad zou ik zeggen: herstel het contact met jezelf’

Als de strijdende partijen in Syrië tot een stukje bewustwording kunnen komen, dan dienen oplossingen zich vanzelf aan. Dat stelt personal coach Eric Tibbens uit Hoofddorp. Eric roept de hoofdrolspelers op om op een dieper niveau in balans te raken met de kern.

“Assad, Poetin, Erdogan, Al-Baghdadi, Obama: niemand is meer écht bezig met zijn eigen geluk”, analyseert Eric. “Ze zeggen overal ‘ja’ tegen, maar doen dat alleen maar om de ander een plezier te doen. Door alle negatieve feedback weten ze niet meer hoe ze zich moeten uiten op een manier die wél recht doet aan de enorme inspiratie die ieder mens in zich heeft. Diepgang is het codewoord.”

Volgens Eric krijgen de leiders van de machtsblokken te veel prikkels binnen. “Zo iemand als Assad, die staat voortdurend bloot aan allerlei invloeden van buitenaf. Tegen hem zou ik willen zeggen: Bashar, herstel het contact met jezelf, met je innerlijke kracht. Dan kun je die schreeuw om aandacht omzetten in positieve energie. Zet je masker af en laat een stukje kwetsbaarheid zien! Dan pak je vanzelf de regie terug.”

De Turkse president Erdogan krijgt van Eric het advies om een veilige omgeving te creëren voor zijn individuele processen: “Overbodige stress zorgt dat je vastloopt. Tayyip zou inzicht in zijn acties kunnen oogsten, zodat hij een bewuster leven gaat leiden. Mijn motto: word elke ochtend wakker om de dingen te doen die je graag doet!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Verdorie, is ‘ie me voor!

Ik wou net mijn programma vol ‘Mindfulness’ naar de VN sturen.

En wat zo zonde is: het had als meerwaarde ook hele goede manieren om te ‘Detoxen’. Wèg met dat gif van geraffineerde suiker! Laat maar komen die Quinoa en Spelt!

En dan gezellig met z’n allen Mediteren, dat geeft Balans en Spiritualiteit! Breng Ying en Yang weer in evenwicht!

Ten slotte kan ik nog een paar hele goede homeopathische middelen aanbevelen die lichaam en geest helder houden!

Kwak Zalver

Reageer