Fly and Dive / Shutterstock

Fly and Dive / Shutterstock

Assad: ‘Verwoesting Aleppo amper te bevatten’

De verwoesting van Aleppo is amper te bevatten. Dat stelde Syrische president Assad vandaag bij een bezoek aan de Syrische hoofdstad. “Welke krachten zijn in vredesnaam tot zulke destructie in staat?“, zei de president tegen de mensen die hij in het ziekenhuis bezocht. “Zoveel mensen onder het puin, het is schandalig, het is onmenselijk. Op mijn eer: als ik ooit de verantwoordelijke voor deze vernietiging onder ogen kom, zal hij ervoor boeten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zeg, staan er eigenlijk nog ziekenhuizen overeind?

Dan hebben wij ze in ieder geval niet goed gebombardeerd.

We komen eraan zodra we onze handen even vrijhebben van het bombarderen van civiele infrastructuur in Oekraïne.

Groetjes,
Vlad

gravatar

Vriend Vladimir, wanneer stap je eindelijk over op het Sjiisme, zoals je stellig hebt beloofd. We zijn niet gek! Eerst jouw belofte nakomen voordat wij de volgende bestelling vliegende bommen leveren.