Source: YT / BBC News

Verliezende kandidaten Syrië: ‘Ons past nu bescheidenheid’

De verliezers van de Syrische verkiezingen zien niet direct een rol voor zichzelf weggelegd bij de vorming van een nieuwe regering. “Ons past nu bescheidenheid”, zei kandidaat Mahmoud Marei nadat de uitslag bekend was geworden.

Zittend president Bashar al-Assad haalde ruim 95% van de stemmen. Marei: “Ik kan mij op basis van die uitslag heel goed voorstellen dat wij in de oppositie terechtkomen. Maar ik kan mij ook voorstellen dat wij in de gevangenis terechtkomen. Het is in ieder geval belangrijk dat er nu tempo wordt gemaakt, want Syrië staat voor grote uitdagingen.”

Ook verliezend kandidaat Abdullah Sallum Abdullah stelt zich nederig op: “Het is niet alsof de Syriërs mij massaal in de regering hebben gestemd.” Abdullah heeft bij de informateur aangegeven dat hij in geen geval in een regering onder leiding van Assad stapt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben benieuwd hoe Abdullah Sallum Abdullah zijn: ‘Ons past nu bescheidenheid’-strategie gaat uitleggen aan de Syrische kinderen die onder erbarmelijke omstandigheden in het kamp Moria verblijven.

#Moria
#500kinderen

Corrie, jouw vaste prik voor Betrouwbaar Comment.

Reageer
gravatar

Tante Corrie,

jij hebt de pesthekel aan vluchtelingen van Wilders overgenomen en nu wil jij dat 500 vluchtelingenkinderen worden toegelaten. (Waarschijnlijk met uitzondering van Palestijnse kinderen.)
Hoe valt dat te rijmen?

Jouw neef Jan

gravatar

Ja, ik zou gewoon geen drastische dingen doen.

Gifgasaanvallen bijvoorbeeld.
Ik noem maar wat.

Of bombardementen van woonwijken.
Ziekenhuizen, zou kunnen.

Ik moet mij ook wel eens inhouden.

Laten we daar goede afspraken over maken.
Ja?

Groetjes,
Adolf Assad

Reageer
gravatar

@Kwaliteitscontrole waarom twijfel jij aan de geloofwaardigheid van OkkiTaptoeBobo Media BV?

Betrouwbaarder nieuws bestaat gewoon niet!