Rijnmond/YT

Rotterdam overgeleverd aan Assad

Stad had geen keus na Turkse aanval op Koerden

Nu Turkse jongeren Koerdische demonstranten hebben aangevallen in Rotterdam, zit er nog maar één ding op: de stad overleveren aan de Syrische president Assad. Het Syrische leger is inmiddels onderweg.

“De Amerikanen weigeren ons te beschermen”, legt burgemeester Aboutaleb uit.

Overleef de toekomst en bestel nu De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Trump verplaatst geen groot materiaal door Nederland; integendeel hij bezuinigt zowel op het leger als op bondgenoten (o.a. Koerden), in een poging democratische concurrentie bij de verkiezingen van 2020 een slag vóór te zijn; Nancy Pelosi, Joe Biden en Bernie Sanders het gras voor de voeten weg te maaien. Trump heeft nog veel kritisch groot materieel uit de tijd van Van Agt in Nederland liggen: Roomse Kruisraketten,
liberale kernbommen; you name it; we’ve got it.

gravatar

Het tot dusver (tegen betaling van € 6 miljard) bevriende staatshoodfd van Turkije laat weten dat zijn bezettingsleger in de Noordelijke Nederlanden in staat van verhoogde paraatheid is gebracht. Iedere in Nederland woon- en werkzame Turk zal worden gevraagd één kwartier stilte te betuigen ter nagedachtenis van de mede-soenniet Bakr Al Baghdadi die zo wredelijk werd weggerukt uit zijn werkzame leven door de Amerikaanse terreurgroep Deals door Seals. Met gevaar voor eigen leven heeft een divisie Turkse elitetroepen de zus en een achterneef van Bakr al Badhdadi na hevige gevechten gevangen genomen en asiel verleend om ze te vrijwaren van Amerikaanse verhoormethoden zoals Alcoholboarding en Good cop, bad cop. Amnesty International heeft daarover haar tevredenheid geuit.