Nick (20) ‘wil het best proberen’ na Valentijnskaartje van moeder

‘Als zij me zo leuk vindt, wil ik het wel een kans geven’

Het lieve kaartje dat Nick op Valentijnsdag van zijn moeder kreeg, heeft hem aan het denken gezet. De thuiswonende tweedejaars student Informatica wil de komende periode benutten om erachter te komen of er meer dan vriendschap mogelijk is met zijn moeder.

“Ik heb eerlijk gezegd nooit op die manier naar haar gekeken”, vertelt Nick. “Maar als zij me zo leuk vindt, wil ik het best een kans geven. Ze is sowieso heel lief en zorgzaam en dat zoek ik wel in een vrouw. Laten we gewoon eens samen wat gaan eten en kijken waar het toe leidt.”

Nick beseft dat zijn moeder momenteel nog met een andere man, zijn vader, is. “Maar dat is haar verantwoordelijkheid, niet de mijne. En alles kan kapot.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gewoon weer oude wijn voor nieuwe zakken. Dit verhaal is gebaseerd op het eeuwenoude thema: Odiepoes-Moederpoes. Daaruit ontstond ook de uitdrukking “mofu (motherfucker)”die in de VS te pas en te onpas wordt gebruikt door iedereen voor iedereen die niet de gebaande paden van de “All-American way” loopt.

Reageer