Oma stuurde Jeffrey (15) een emoticon en nu denkt hij dat ze seks met hem wil

Kleinzoon in paniek

Jeffrey Brinkman uit Diemen is in paniek. De 15-jarige scholier is ervan overtuigd dat zijn grootmoeder seks met hem wil, nadat ze hem op WhatsApp een ongelukkig gekozen emoticon stuurde.

Jeffrey wilde vrijdag na schooltijd even bij zijn oma (71) langsgaan. Toen hij haar dat appte, vroeg ze of hij ‘wat lekkers’ mee wilde nemen. “Met die geile emoticon erachter”, huivert een nog altijd bleke Jeffrey. “What the fuck. Ik ben haar kleinzoon!”

Verbijsterd liet Jeffrey het berichtje aan zijn vrienden zien. Anouar (16): “Hij vroeg: ben ik nou gek of wil ze seks? We lachten hem eerst uit, maar toen zagen we wat ze had gestuurd. Ik kon mijn ogen niet geloven, man. Smerig wijf.”

Trees Brinkman, de oma in kwestie, begrijpt nog steeds niet waarom Jeffrey die middag niet kwam opdagen: “Ik had me er erg op verheugd. Het is zo’n lekker ventje.” Ze probeerde haar kleinzoon nog te overtuigen door een leuke verrassing aan te kondigen. Jeffrey: “Toen heb ik haar geblokkeerd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

WAUW lol dei oma is een PEDOFIEL hij moet haar fhhhhhhhhjkegfazghyeiufgbs help help Hgywdgiofgbsyehub er zijn mannewjbdreyjkfyfsvdahgjavgdvjawhgdvhjsdbhilluminatei komt achter mij aaaaaaaaaaaaaanehrgfuyigayfgeyufhsdghfbsjebfrueb

Reageer
gravatar

Snappen de reaguurders hier echt niet wat persiflage is?

Ik zie dat telkens, dat mensen hier emotioneel zitten te reageren alsof ze het allemaal serieus nemen.

Eerst denken, dan doen. Dus piepeltjes, probeer eerst eens te bevatten wat ‘de Speld’ is.

Reageer
gravatar

Hahahahaha ….. jochie wordt volwassen …. had oma de bril wel op …. en weet nu … dat niet iedereen met een nonsens ding loopt

Reageer
gravatar

Wat een bullshit het is zo leuk om te zien hoe de media ons voorliegt in opdracht van de overheid om ons oog weg te houden van het gene wat echt belangrijk is !

Reageer
gravatar

Uiteraard Bjorn,

Men neemt je het liefst van achteren, en als je omkijkt is de vogel natuurlijk gevlogen.

De truc is om morgen een Telegraaf te kopen (je doet er wel een poosje mee). Stop ‘m er achterin, en als het begint te ritselen: wegwezen.

Succes, en sterkte!

gravatar

Help, Rutte is loops!

Hij is zojuist weggerend toen zijn moeder de vuilniszakken buiten zette.

Mocht iemand hem zien, houdt dan afstand en waarschuw onmiddellijk (alleen op werkdagen) de VVD.

Reageer
gravatar

Nou…. ik ben nog géén oma…. maar wist dus ook niet dat dit de achterliggende betekenis is van deze emoticon…. vind het hele verhaal belachelijk

gravatar

Ik vind het belachelijk als je dit van je oma denkt, zo te zien heeft hij toch goed contact met haar. Ik zie eerlijk gezegd ook niet wat er mis is met dit plaatje.

Reageer
gravatar

Dus jij vind dat dit maar moet kunnen? Die babyboomers graaien eerst de pensioenruif leeg en nu grijpen ze ook nog hun eigen kleinkind. Willen we meer bejaarden of willen we er minder? Ik denk dat we het antwoord wel weten.

gravatar

Geweldig hoe kinderen op steeds jongere leeftijd zo’n groot verantwoordelijkheidsgevoel aan de dag leggen. Dat heb je toch maar te danken aan de social media. Wat er niet bijstaat is of hij zijn grootmoeder tijdig bij de politie heeft aangegeven.

Reageer