Ik werd op een heel directe manier geconfronteerd met mijn sterfelijkheid

Ik stierf

In het dagelijks leven sta je er niet bij stil dat je ieder moment kan sterven. Je staat echter heel anders in het leven als je met de sterfelijkheid van de mens wordt geconfronteerd. Bij mij gebeurde dat op een heel directe manier: Ik werd overreden door een bus.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik hoop toch echt dat ik, als het dan zo ver is, gewoon stilletjes mag heengaan, net zoals mijn opa en niet gillend en schreeuwend, zoals de passagiers die in zijn bus zaten.

Reageer
gravatar

Een regelmatig terugkerende gedachte. Hoe zijn het zijn met bus 4. Vast beter dan met longkanker. Maar ja, ik zit in de trein en daar moet ik het mee doen.

Reageer