Henry kan zich niks meer herinneren van oersaaie avond uit

‘Ik weet nog dat ik op een gegeven moment op een barkruk zat’

Henry heeft gisteren zo veel gezopen dat hij zich helemaal niks meer herinnert van de oersaaie avond uit in café De Tuinslang.

“Ik heb geen idee meer wat ik allemaal gedaan heb gisteravond”, vertelt Henry, die volgens het barpersoneel ook helemaal niks gedaan heeft die avond. Direct na binnenkomst in het café bestelden de drie vrienden een shotje tequila en toen zijn ze gaan zitten. Daarna zijn er gaten ontstaan in het geheugen van Henry. “Heel leipe avond. Volgens mij heb ik heel gekke shit gedaan. Ik weet nog dat ik op een gegeven moment op een barkruk zat, verder weet ik niks meer.”

Volgens Henry hebben ook zijn vrienden zich flink misdragen: “Toen het cafe dicht ging werden we gevraagd om weg te gaan. Toen zijn we gegaan. Echt bizar man. Volgende week weer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Henry is dé exponent van de huidige ZZP-yuppen-generatie. Werken hard, zuipen hard, lallen te hard, rijden te hard, in die volgorde. De moderne (wan)hope des Vaderlands. Gepreoccupeerd door drank, drugs, dikke auto’s en dunne vrouwen, met als gevolg massale sterfte der hersencellen en synapsen tijdens avondjes “stappen”, hoge verzekeringspremies en massieve gonorrhea’s opgelopen in no-go-areas.

Reageer