Martin praatte heel hard en nu heeft hij gelijk

'Smeerkaas is geen kaas!'

“Het ziet er niet uit als kaas, dus het is geen kaas!” Door deze woorden hard te roepen wist Martin (25) gisteren een discussie te winnen. Zijn harde stemgeluid bleek opnieuw voldoende om zijn vrienden van de juistheid van zijn argumenten te overtuigen.

“We hadden met z’n allen wat gedronken en toen vroeg Erik of iemand een toastje met kaas wilde. Zat daar van die witte smeertroep op. Dat vind ik dus geen kaas!” Omdat hij dat standpunt op luide toon meerdere malen herhaalde wist Martin het gelijk naar zich toe te trekken. “Ze hadden absoluut geen weerwoord op mijn steekhoudende geschreeuw”.

Martins retorische vaardigheden zijn welbekend in zijn vriendengroep. Vorige week nog wist hij zijn vrienden er al tierende ervan te overtuigen dat frietsaus het zelfde is als mayonaise.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ook frietsaus is niet hetzelfde als mayonaise er zit een vetgehalte verschil in en amerikaans issie sws anders. Ook smeerkaas is gwn kaas maar dan om te smeren. Hoe dan ook martin had de discussies bij ons nooooit kunnen winnen door maar dom te gaan schreeuwen

Reageer
gravatar

Martin komt waarschijnlijk uit JOVD-kringen die bekend staan om hun debaterclubs. Daarin speelt niet waarheidsvinding de hoofdrol, maar primair de gave om de werkelijkheid zodanig naar VVD-standpunt om te buigen dat iedereen aan het eind van de toespraak applaudiseert. Geestelijke vader van deze klassiek-retorische school is de Heilige Abu Al Hans Al Wiegel en Halbe Al Zijlstra is zijn profeet.

Reageer
gravatar

Die vent op de foto is Jimmy Tatro, zijn YouTube kanaal is ‘LifeAccordingToJimmy’. (Niet ‘According to Jerry’ !!) Hij maakt ontzettend grappige filmpjes. En redactie; fix die bronvermelding even.

Reageer
gravatar

Man van mijn dromen … Ik pak je wel terug tijdens het vriendenweekend in de Kempervennen, of zitten daar ook al asielzoekers?

gravatar

Inderdaad iedereen. Behalve ik dus. En alle anderen waar je tegenop kijkt en waar je graag zou bijhoren.

Komt wel, wees gewoon jezelf. Je bent ook leuk als je een keer geen gelijk hebt.

Je bent een kanjer!

gravatar

Ow, bij de enkeltjes afbreken is niet voldoende? Ik moet helemaal kapot?! Nou ik hoop maar dat er iets moois voor terug komt. En anders, tja, ik ben machteloos. Ik kan er niets tegen doen. Elk machtsmiddel in mijn positie is verboden. Sterf.

Reageer