Chinese muur krijgt plinten

Rotklusje was blijven liggen

China gaat dit weekend eindelijk plinten leggen tegen de Chinese muur. De overheid had dit haar burgers na het verven van de muur in de 17e eeuw al beloofd, maar het kwam er steeds niet van.

President Xi Jingping verontschuldigt zich: “Ja sorry, het is typisch zo’n rotklusje dat blijft liggen. We hebben donderdagavond met mooie korting een plint van ruim 6000 kilometer gekocht. Dit weekend komen wat handige vrienden langs en maken we het in orde. Dan zal China eindelijk echt af voelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mooi: die kunnen dan mooi worden geplaatst door Ado-spelers en het Ado-management. We hebben tenslotte niet voor niets die club gekocht.

Reageer
gravatar

Heb je niet naar de prijs gekeken dan? Chinezen zijn kennelijk slimmer: die vragen eerst naar de prijs. En 6000 km voor een dumpprijs van 600 Euro laat je toch niet aan je neus voorbijgaan? Alleen dat zelf afhalen is wel een probleem voor ons. Maar niet voor de afhaalchinees, want die is het gewend.

gravatar

Typisch weer van dat kortzichtige Chinese beleid: ipv dat ze meteen holle plinten gebruiken kan later de hele klus opnieuw om de glasvezelkabels voor het internet en de stroomkabels voor de stopcontacten er netjes doorheen moeten. Plutsers!

Reageer
gravatar

Zie dat de kleur nog uit de eerste bestelling is. Valt uit de toon bij de muur. Wordt vast met de hand bijgewerkt.
Wellicht kan Histor 6000 liter beits op water basis leveren. Goed voor de economie ?

Reageer
gravatar

Ehm, plinten leg je rondom dus dat is al gauw 12.000 km.. Zal ergens een paar eeuwen later de linkerkant gedaan worden? Belachelijk weer dit!

Reageer