YT - VIVA

Mensen die jij niet kent gaan trouwen

Op een tijdstip dat jou niet uitmaakt

Twee mensen die jij niet kent gaan trouwen. Hij vroeg haar op oudejaarsavond ten huwelijk op een brug. Zij: “Ik kon alleen maar huilen.”

De twee leerden elkaar kennen op het werk. De vonk sloeg meteen over. Ze zijn van plan om te trouwen op een onbekende plek op een tijdstip dat jou niet uitmaakt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik voel me nu behoorlijk op het verkeerde been gezet door je Jochem. Ik ken ze namelijk allebei en ze gaan morgen trouwen in Den Bosch.

Tis overigens een “moetje”.
Maar hij is niet, ik herhaal, niet de vader 😉

Reageer
gravatar

Is het al onbekend of ze ook in een kerk trouwen?
Dat vind ik namelijk niet interessant.
Hopelijk vind ik het ook totaal onbelangrijk of ze gelukkig zijn danwel worden.
Mijn empathie loze verwensingen zijn wel op z’n plaats dacht ik zo.

Reageer
gravatar

Het moet erg vernederend zijn om met zo’n Viva-badge rond te lopen, maar als mijn verloofde zo’n decolleté had zou ik het er wel voor over hebben.

Reageer
gravatar

Wat is dat nou weer voor een seksistische benadering? Trouwen alléén om een geslaagd decolleté? Die mensen zijn jong en zien het huwelijk als een partydrug: als het is uitgewerkt zien ze wel verder. Óf een scheiding, óf een gezamenlijk bezoek aan het CAD of de Brijderstichting. In dit geval kan het nog wel iets worden: zij heeft een onderbeet en hij een overbeet, zij is hetero en hij is bi. Zij is van gegoede komaf, hij is een selfmade acteur. D’r zijn mensen onder ongunstiger gesternte getrouwd.