Ik verveel anderen met mijn oninteressante dromen, wat zou dat betekenen?

Kundige Trudie geeft antwoord

Lieve Trudie,

Sinds een paar maanden heb ik een terugkerende drang: ik val de mensen in mijn omgeving lastig met mijn oninteressante dromen. Ik vraag me af wat daar de betekenis van is. Zo vertelde ik laatst aan mijn buurvrouw dat ik droomde dat ik een ei aan het bakken was toen er plotseling een konijn door het kattenluik sprong, terwijl ik in de realiteit niet eens een kattenluik heb. Waarom verveel ik anderen toch telkens met dit soort dromen? Zegt dat misschien iets over mijn toekomst?

Ik zie in je verhaal veel verborgen symboliek. Uit jouw beschrijving maak ik duidelijk op dat je wordt uitgekotst door je omgeving. Kots duidt op reeds verteerde gebeurtenissen die weer opgerakeld worden. Je hebt een diep verlangen naar een gesprek, of tenminste een simpel ‘hallo’. Het feit dat je andere mensen verveelt met zulke oninteressante dromen, is een duidelijk voorteken: jij zult binnenkort geen partner vinden. Laat het los en accepteer dat mensen ook in de toekomst niet in je geïnteresseerd zullen zijn. Ook de buurvrouw niet. Niemand.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het konijn door het kattenluikje, staat voor dat kerst diner waar je onuitgenodigd kwam binnen sluipen.
Dit werd niet gewaardeerd en wraak zal volgen.
Dàt, is het hele eieren eten.

Reageer
gravatar

Een nieuwe partner is niet nog niet helemaal uitgesloten. Door de nieuwe heilzame energieën van het teken Waterman dat niets anders is dan ‘Eenheid’, krijg je de partner die bij je hoort, niet die je ambieert. En er is ook altijd nog de mogelijkheid carrière te maken in de diergeneeskunde.

Reageer
gravatar

Dat een vervelende periode van ruim 2,5 jaar middels dit artikel teneinde is gekomen, mag op zijn minst opmerkelijk genoemd worden. Temeer omdat het inzicht nu pas is ingedaald, nadat zeer velen hier deze al vanaf dag één in niet mis te verstane bewoordingen hebben aangegeven.

Diegenen, die ons alhier de laatste jaren op dit forum door pure ergernis zijn ontvallen, wil ik alsnog heel hartelijk danken voor hun bijdragen, die mede dit inzicht mogelijk gemaakt hebben.

Nou Pik, dat was het dan, laat het los en accepteer het gewoon. Het is niet anders.

Dag.