Kundige Trudie: mijn wasmachine maakt veel lawaai als ik mijn bakstenen was. Tips?

Studio Speld

Kundige Trudie: mijn wasmachine maakt veel lawaai als ik mijn bakstenen was. Tips?

Lieve Kundige Trudie,
Mijn wasmachine maakt zo ontstellend veel lawaai als ik mijn bakstenen erin was. Heeft u misschien tips voor mij, ik was ze ’s nachts en ik kom amper aan slapen toe. Mijn droger is ook stuk.
Lieve groet,
Ricardio

Ricardio,
Vervelend om te horen van dat lawaai, al denk ik dan wel meteen: wat voor goedkope rotwasmachine heb je dan gekocht? Ben jij zo’n kniert die rommel koopt en dan gaat janken als die rommel rommel blijkt te zijn? De oplossing voor je probleem ligt in ieder geval voor de hand: stop je bakstenen eens in een netje van textiel, of doe ze anders bij de handdoeken. Als het goed is zou dat minstens 60 procent van de ellende moeten schelen. Nou, ik hoor het wel weer als je nog wat hebt! O, en van drogers weet ik niks, dus dat kan je misschien even googlen dan.
Groeten,
Trudie


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *