Mijn partner citeert de hele dag Esther Perel

Kundige Trudie geeft raad

Beste Trudie,

Mijn partner en ik zijn al elf jaar samen, maar de laatste tijd gaat er iets mis. Van de een op de andere dag begon hij vreemde opmerkingen te maken, zoals: “We kennen elkaar nooit zo goed als we denken. Erotiek heeft te maken met afstand.” Al snel ontdekte ik wat hier aan de hand is: mijn partner citeert de hele dag uitspraken uit de podcasts van Esther Perel.

Een paar weken geleden hadden we ruzie over de feestdagen bij de schoonfamilie. Ik zei dat ik het best zou willen combineren, maar hij zei: “Liefde is een vat. Het draagt zowel geborgenheid als avontuur in zich. Je kunt met elkaar steeds opnieuw een relatie beginnen. Als er niets meer is om te verstoppen, is er niets meer om te zoeken.” Wat de fuck moet ik daar nou mee?

Liefs, Bubble Trouble-kampioen 2013

Beste Bubble Trouble-kampioen 2013,

Het kan moeilijk zijn om een langdurige relatie te onderhouden. Soms voelt het best beknellend om je te verbinden aan 1 persoon. Maar ik heb laatst een heel goede podcast beluisterd en daarin hoorde ik hoe het ook kan. Ken je ‘My Favorite Murder’? De belangrijkste les die ik daaruit leerde is: nooit wurgen. Dan blijven er altijd DNA-sporen achter. Als je ermee weg wilt komen kun je beter kiezen voor vergiftiging. Succes!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lieve Lita,

Ik heb een zekere Bubble geadviseerd om haar levensgenoot (m/v) niet te wurgen, maar te vergiftigen. Nu word ik aangeklaagd voor het aanzetten tot het plegen van euthanasie terwijl haar levensgenoot (m/v) waarschijnlijk daarvoor niet heeft gekozen.
Kan ik de advocatenkosten verhalen bij de redactie van de Speld en/of bij Esther Perel?

Liefs Kundige Trudie

—–

Lieve Trudie,

Het was erg onverstandig van jou om als adviseur van erg Vage Kennissen van De Speld geen rechtsbijstandverzekering te hebben afgesloten.

Succes ermee,
Lita Lieve

Reageer