Jordy (9) dolblij met tweedehands vuurwerk

‘Mensen gooien alles maar weg’

Jordy Gerritsen uit Purmerend kan zijn geluk niet op. De 9-jarige basisscholier heeft op straat een grote hoeveelheid tweedehandsvuurwerk gevonden. Hij is van plan om de boel later vandaag samen met vriendjes af te steken.

“Ik had zelf ook wel wat vuurwerk gekregen om af te steken op oudjaarsdag, maar dat was gistermiddag al op”, vertelt Jordy. Hij is blij met de kwaliteit van zijn vondst: “Sommige pijlen zijn nog super goed. Mensen gooien alles maar weg, terwijl er heel mooi spul tussen zit.”

Het pronkstuk van de verzameling is een zo goed als nieuwe strijker: iets wat Jordy wel kent van internet, maar zelf nooit eerder in handen heeft gehad.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Haes spoed ver-bruid suiker.
Oliebol goed.

Zonder suiker vingers niks aan de hand.

Langevinger altijd lekker nooit goed.

Hoop mis even

Kut lul leven

gravatar

Ik krijg al jaren donorvuurwerk, superhandig aangezien hier nog 18 vingers en 3 oogbollen op sterk water staan te wachten op hun nieuwe lichaam.

Reageer
gravatar

Prachtige verzameling Jordy!
Niet afsteken natuurlijk, maar inleveren bij oud papier!

Als iedereen het “afval” zou verzamelen in een grote container, zou je een leuk centje aan oud papier verdienen!

Reageer
gravatar

Zo schattig. We hebben hier in de buurt ongeexplodeerd vuurwerk gezocht voor een buurtgenootje die vorig jaar beide handen en een oor had verloren. Sommige mensen kwamen spontaan tassen vol overjarige pijlen brengen.

Gistermiddag mocht hij het onder grote lokale belangstelling afsteken. Ontroerend. Op het laatst stond alleen zijn rolstoel er nog haha. Jongens blijven jongens.

Reageer