5 uitspraken van Sybrand Buma die je nooit meer wilt horen tijdens de seks

Zeg maar dag tegen je orgasme

Je kent het wel, je hebt na een romantisch etentje net een spannend setje aangetrokken, kaarsjes aangestoken en een muziekje opgezet. Je lover begint je langzaam uit te kleden. Je bent helemaal klaar voor de nacht van je leven. Maar opeens begint hij weer ‘we hebben goud in handen’ in je oor te fluisteren. En je vriend blijft maar denken dat dit the way to go is. Dit zijn dé vijf uitspraken van CDA-leider Buma die je écht nooit meer wilt horen tijdens de seks.

1. ‘Een goede premier is de hoeder van de rechtstaat’ – Zeg maar dag tegen je orgasme

2. ‘Laat het klip en klaar zijn dat het stapelen van deze maatregelen een desastreus effect heeft op het koopkrachtplaatje van kostwinnersgezinnen met een twee keer modaal inkomen’ – Zó’n afknapper

3. ‘Mevrouw de voorzitter’ – We zijn weer terug bij af

4. ‘Het CDA gaat onder mijn leiding niet meer met de PVV regeren’ – Weg moment

5. ‘Twee weken geleden leek het erop dat het kabinet kon volstaan met een briefje aan Europa’ – Iewl!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Loek Hermans (VVD) heeft op iedereen hetzelfde effect, maar toch krijgt hij het telkens weer voor elkaar om hele groepen mensen tegelijk een douw van achteren te geven.

Een optie zou kunnen zijn om Loek van zijn pielemuis te separeren. Één lul is tenslotte genoeg.

Reageer
gravatar

Buster, je hebt weliswaar gelijk, maar neem Loek Hermans niet zo normatief de maat. Als VVD’er geboren, opgevoed, ideologisch gemarineerd en zó het maatschappelijke krachtenveld ingeduwd. Peetkind van Hans Wiegel, dus wat kán zo’n mens überhaupt nog aan medemenselijke gevoelens ophoesten. Niks toch? Geld, geld, geld en macht! That’s it. De piemel-separatie lost niets op, ‘t enige wat op zijn leeftijd nog helpt, is een trepanatie waarbij smog en methaangas in de hersenen ontsnappen en plaatsmaken voor frisse lucht.

gravatar

Buma: Ik vind het niet correct dat u mij selectief citeert. U vergeet gemakshalve mijn vraag, “Kunt u mij even uitleggen wat u aan het doen bent?”

Reageer
gravatar

Alleen al de simpele gedáchte aan Sybrand Buma, de vleesgeworden volbloed Friese ideoloog van het CDA, is voldoende om alle zin in seks terstond te verliezen. Al is het artikel vanuit de vrouwelijke optiek geschreven, dan nog voegt de begeleidende foto weinig toe aan de -noodzakelijk wederzijdse- spanning. Hij fluistert haar wat pikante (pro)posities in het oor en je ziet haar (al volledig in uitgaansmake-up) denken: vandaag niet jongeheer; daar komen we na de kabinetsformatie wel op terug.

Reageer
gravatar

Wat u zegt heer Outsider,

Een prille avance tot het komen van een eerste uitruil, welke noodzakelijk is om überhaupt tot een al dan niet politieke vrijage te komen, is nu niet het type leiderschap wat Buma voorstaat.

Er wordt eerder gekozen om samen met wat collegae, en met goedvinden van Peetoom, op vrijdagavond voor de afmars een pilsje te drinken in het bubbelbad van Tante Betsy, die haar klantenkring altijd absolute discretie beloofd.

En de Friezen maar denken dat Syb zo lekker gewoon gebleven is.

gravatar

Ik roep altijd ‘Pechtholt, Péchtold’, als ik klaarkom en dan glipt, glibbert en glijdt mijn lief weer uit me en van me af. Laatst glibberde hij zelfs nog stuiptrekkend naast ons bed en verstuikte daarbij zijn voet.

Reageer
gravatar

Buma over ZZP’ers: ‘Wie langer ziek is dan acht weken, ontvangt bijna twee jaar een uitkering via een collectieve regeling.’ Daar krijg ik wel een flinke stijve van!

Reageer
gravatar

6. Die foto op “de Speld”, waarbij je al schijnzwanger ben komt daar wel heel goed tot zijn recht!
Het wordt een dochter, ó nee Jezus een zoon, tweeling, drieling..
Welke naam wordt het nou? Casper, Mergior, Baltazar of toch Diedrik?

Diedrik de onbevlekte maagd.

Benny

PS..
Mama B. Doof-Koekoek, ik ben 45 jaar geleden niet bij de arts van het consultatieburo geweest. Daar was je alleen heb ik in je dagboek gelezen.

Welke dag vier je nou wel als feestdag niet alleen?

Tot…