Bellende man in stiltecoupé handelde uit naam van IS

Terreurbeweging eist verantwoordelijkheid op

De 37-jarige man uit Slochteren die gisteren bijna drie kwartier lang aan het bellen was in de stiltecoupé van de intercity naar Groningen, handelde uit naam van IS. Dat bevestigt de terreurbeweging in een videoboodschap.

Volgens ooggetuigen terroriseerde de man zijn medepassagiers ruim veertig minuten lang met zijn getelefoneer. Halverwege het gesprek zou de man hebben geroepen dat hij van IS is. Zesentwintig slachtoffers raakten ernstig geïrriteerd.

Update – Uit nader onderzoek is gebleken dat het een gewone coupé was.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heftig zo ben ik er achter gekomen dat iemand van IS langzaam reed op de snelweg er ontstond een heel lange file met allemaal mensen met veel stress, bloeddrukproblemen, oververhitte motoren etc. Veel slachtoffers en de maatschappij was ontwricht. Hij is uiteraard door een speciaal commando doodgeschoten en zijn auto is vernietigd. Het is jammer dat het niet in de media terecht is gekomen want men wil IS geen onnodige aandacht geven.

Reageer
gravatar

Nou niet helemaal. Wat mensen doen heet telefoneren. Het feitelijke ‘bellen’ voor zo ver dat nog gebeurd wordt wel degelijk door de telefoon gedaan.

Als we dan toch gaan zeiken..

gravatar

Uit nader onderzoek?
Zeker nadat Poetin de bewijsmiddelen onder tafel heeft geschoven ….

Reageer
gravatar

Het schijnt dat de man belde met een iPhone. Een Amerikaanse telefoon dus. Hoe kan IS zomaar aan dit soort hoogstaande Amerikaanse techologieën komen? Levert het Westen soms stiekem wapens aan IS?

Reageer
gravatar

Voor de goede orde: U bent verkeerd geïnformeerd. …Het westen levert geen wapens aan terroristen zoals de IS. Nooit gedaan en zal ook nooit gebeuren. Kortom Absoluut onwaar! Leveringen aan DAESH daarentegen is absoluut niet onwaar..

gravatar

Vreemd, meestal zetten ze vrouwen in.

Ach ja, je raakt er aan gewend, luidruchtig bellen over een relatieprobleen of de manier waarop een klant er in is geluisd, dringen bij de uitgang, onthoofdingen.

Reageer
gravatar

En dan de inhoud van het gekakel.

Gisteren 2 lullende stereotype studenten (zonder telefoon) die van alles ‘tsjil’ vonden (een soort ‘vet koel’) en met kunstmatige verlaagde stemmen zaten te vertellen of ze zich wel of niet zouden laten overhalende om met dat suffe uitje van het clubje mee te gaan.