Suze (24) heeft een databank met telefoongegevens van haar vriend

Amsterdamse op de vingers getikt door privacywaakhond

De 24-jarige Suze uit Amsterdam is op de vingers getikt door het College bescherming persoonsgegevens (CBP), omdat ze al jaren grote hoeveelheden privacygevoelige informatie over haar vriend Roel verzamelt. Volgens de privacywaakhond had Suze niet de bevoegdheid om de uitgebreide databank met telefoon- en e-mailgegevens aan te leggen.

Het informatiesysteem van Suze is zeer geavanceerd. Als Roel een bericht krijgt met meer dan één ‘x-je’, krijgt ze automatisch een melding op haar eigen telefoon. Wanneer hij zelf in een bericht een vrouwennaam gebruikt, gaat er een alarm af in Suzes slaapkamer.

Suze vindt de uitspraak van het CBP onbegrijpelijk. “Als mijn mannetje niets te verbergen heeft, hoeft hij zich ook geen zorgen te maken. Zolang het om berichten van mannen gaat, doe ik er niets mee. Maar ik moet natuurlijk wel kunnen ingrijpen wanneer er iets gebeurt wat niet door de beugel kan. Trouw is belangrijker dan privacy.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat Amsterdammers collectief aan een enorme dwangneurose lijden om anderen buiten die stad te laten weten dat ze nog bestaan, is ons bekend.

Maar dat het gezeik nu ook nog over zogenaamde trouw moet gaan, is dat een reden om er een aantal te gebruiken om die grachten daar te dempen.

En daarom zeggen wij: Amsterdammers, sodemieter toch op, achterlijk geteisem!

Reageer
gravatar

Hèhè, eindelijk iemand die het zelf geproclameerde Amsterdamse monopolie op ‘humor’ en ‘intelligentie’ openlijk ter discussie stelt. Heerlijk; dát moesten meer mensen doen, zo rond 4 (16.00) uur.

gravatar

Dat heb je goed gezegd, amsterdammers zijn achterlijk geteisem. En wat een geweldig iniatief van je om een partij tegen amsterdamse burgers op te zetten. Het is dat ik al lid ben van een kluppie anders had ik mij wel aangemeld bij jullie. Er gaat toch niets boven de PVV van mijn idool meneer Wilders.

Hij is een verlosser.

Corrie.

gravatar

Gewoon een moderne zakelijke relatie.

Zo heb ik dezelfde app voor wat mijn vriendin doet met mannen, aangevuld met haar menstruatiecyclus, banksaldo, en ontwikkeling van haar effectenportefeuille.

Het nieuwste is dat ik de microfoon van alle telefoons die ze gebruikt continue uitluister via een live-stream. Ik loop dan ook zelf permanent met een oortje in om dat een beetje te volgen.

Ach, aangezien ik zelf geen leven heb, volg ik maar dat van haar.

Reageer
gravatar

Binnenkort blijkt dat haar man van de herenliefde is ( mag iedereen zelf weten) en dan stort haar hele droomwereld in.
Omdat dat totaal onverwachts uitkomt.
Dus Suze ook de berichten van de mannen scannen en opslaan.

Reageer
gravatar

Lijkt meer op wantrouwen en onzekerheid dan nuttig effect, kan beter aan zichzelf werken dan zich hiermee inlaten, Zou ze het ook accepteren als haar mannetje dat bij haar deed. Wss zegt ze straks dat ze hier geen bijbedoelingen met had maar wss gaat ze het wel gebruiken als het het haar uitkomt. Het niet *willen* begrijpen dat ze fout bezig is zegt ook iets over haarzelf…

Reageer
gravatar

Suwi Net verzamelt pas veel gegevens van vriendjes en deelt deze het liefst met willekeurige ambtenaren. Ben benieuwd of zij ook zo’n handige alarm installatie op hun slaapkamer hebben.

Reageer
gravatar

“Suze”? Is dat niet één van de vele dochters van Harry Mens van VVD Business Class? Harry runt -simultaan- drie gezinnen; het zou kunnen dat Suze haar vriend Roel van hetzelfde verdenkt of van pogingen daartoe. Je ziet dit repeterend gedrag ook bij dochters van alcoholisten; die trouwen vaak met alcoholisten. Het gevecht met vader’s alcoholisme verloren, dan later nog een keer dit gevecht tegen de bierkaai aangaan met de eigen partner. Evenzeer kansloos. Maar wat ik zeggen wil: Roel, zoek een andere partner tenzij je paranoïde jaloezie leuk vindt.

Reageer