We hebben alle themadagen van oktober op een rij gezet maar weten niet wat we ermee moeten

Echt

Voilà

Wereld Vegetarismedag, Internationale Muziekdag, Dag van de Medicatieveiligheid, Dag van de Omgevingswet, Dag van de Vastgoedwaardering, Internationale Dag van het Geweldloos Verzet, Nationale Ouderendag, Werelddag van de Glimlach, Wereld Stomadag, Nationale Kringloopdag, Wereld Meervoudig-Systeem-Atrofie-Dag, Wereld Dierendag, Internationale Dag van de Leraar, Wereld Habitatdag, Internationale Dag van de Schoolbibliotheek, Werelddag voor Fatsoenlijk Werk, Wereld CP-Dag, Nationale Snipperdag, Nationale Hulpverlenersdag, World Sight Day, Internationale Dag van de Post, Dag van de Duurzaamheid, Internationale Dag van de Psychische Gezondheid, Internationale Dag tegen de Doodstraf, Internationale Dag van de Palliatieve Zorg, Internationale Coming-Out Dag, Wereld Meisjesdag, Dag van de Populier, Wereld Reumadag, Columbusdag, Wereld Koukleumdag, Internationale Suit-Up Dag, Internationale Dag ter Voorkoming van Natuurrampen, Internationale Dag van het Handen Wassen, Internationale Dag van de Witte Stok, Internationale dag van de Plattelandsvrouwen, Internationale Dag van het Ei, Dag van het Wijkteam, Wereld Voedseldag, No-bra-day, Wereld Normalisatiedag, Internationale Dag van de Ruggengraat, Internationale Dag ter Bestrijding van Extreme Armoede, Europese Dag tegen Mensenhandel, Internationale Dag van de Statistiek, Wereld Osteoporosedag, Antillendag, Internationale Capslockdag, Wereldstotterdag, Faraokedag, Dag van de Friese Taalkunde, Boerenkooldag, Internationale Dag van de Verenigde Naties, Wereld Informatiedag Ontwikkelingsvraagstukken, Dag van de Stilte, Lilli Marleendag, Internationale Dag van het Audiovisueel Erfgoed, Wereld Ergotherapiedag, National I Love You Day, National Chocolate Day, National Cat Day, World Stroke Day, Wereld Psoriasisdag, Wereld Bespaardag


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Eén ding is duidelijk, het algoritme is weer actief, want 6 van mijn 7 bijdragen hier werden geweerd. Vroeger werden ze nog wel eens later geplaatst. In het onwaarschijnlijke geval dat dit alsnog gebeurt, maak ik alvast mijn excuus voor deze relatieve overexposure.
Bedankt redactie voor jullie tuchtigende marktwerking

Reageer
gravatar

Graag even duidelijkheid, Bas. Suggereer je met deze melding wellicht dat ik mijn eigen bijdrage opwaardeerde tot (1)? Kaart dat dan rechtstreeks aan, niet met zo’n vileine suggestie. Voor een rechtlijnige bèta is dit een ongebruikelijk bête benadering.

gravatar

Neenee, haha, waarde kritische en achterdochtige scepticus,

het tegendeel is waar, ik typte neer wat ik las toen ik…

… zonder dat het getalletje tussen haakjes een sprongetje naar de lineaire opvolger maakte. Daarom en vandaar in een causale wereld.

(Het is evident dat jij niet schrijft voor de vinken. Daar hebben ze hier anderen voor.)

gravatar

Pleidooi voor afschaffen reacties op de speld. Alleen nog via Facebook zodat we anonieme viezerikken kunnen weren. Overigens is wel hun EPD automatisch ter inzage du moment dat ze hie een hier reactie plaatsen, dus zo anoniem als ze denken zijn ze niet.

Reageer
gravatar

“Du moment” dat ik uw reactie onder ogen kreeg, weledelzeergeleerde heer Apotheker, werd mij duidelijk dat u een principieel voorstander bent van een scheiding tussen “good guys” (Apotheker c.s.) en “bad guys” (anonieme viezerikken). Gelukkig bent u salonfähig, onbesproken en niet anoniem. Bedoelt u met EPD soms Electronisch Patiënten Dossier, vallend onder Medisch Geheim?
P.S. Ooit kende ik een heer Apotheker, oud-minister en oud-burgemeester van Leeuwarden en kroonlid van D66. Nog familie van u?

gravatar

Vraag dat maar even aan Uw Apotheker, die begon er over. Maar pas op; voor een eerste uitleg bij een nieuw medicijn mogen apothekers een bijdrage vragen

gravatar

Moeten we nu stemmen voor good guys versus anonieme viezerikken of niet?

Ik denk eerlijk gezegd dat de anonieme viezerikken gaan winnen als er gestemd gaat worden. Kijk bijvoorbeeld eens naar zaterdag, hierboven, waar Van Beurden de punten incasseert door hoofdpijn te veinzen.

Heel eerlijk gezegd vier ik het weekend ook liever met seks dan met de boodschappen.

gravatar

Ideetje? Het ei van Columbus: een apart Speldnet voor alle one-trick pony’s die zozeer zijn gefixeerd, op Geert Wilders en CvH, dat de rest van de wereld volledig aan hen voorbijgaat.
Al deze idealistische haatpredikanten krijgen per e-mail een enquête-formulier toegezonden met de vraag hoeveel vluchtelingen (m/v) zij bereid zijn in huis te nemen en van welke ethniciteit (Irakees, Syrisch, Somalies, Eritrees of Limbabwaans).

Reageer
gravatar

Bedankt Wijsgeer. Je verdient met deze diep doordachte woordspeling een prominente plaats op de tribune van de anti-genuanceerd-denken-brigade.
Proficiat: mét de deelname van een echte wijsgeer wint de lynchparty van onbezoldigde moraalridders beduidend aan niveau. Tip: een passende slogan voor jou is: “Wie niet vóór mij is, is tegen mij”. Tertium non datur, weet je wel?.

gravatar

Goede suggestie Sander. Kunnen we combineren met Anti Wildersdag

Corrie is zeker in de duinen, want ze heeft nog niet gereageerd.

Of ze is aan het demonstreren in Enschede

gravatar

Liever een anti EU dag, een antivluchtelingen maand en een halve minuut herdenking voor de overleden Timmermans, Van Baalen en Verhofstadt.