Dolgelukkige homo’s stoppen massaal met seks om bloeddonor te worden

'Prachtig dat ik dit mag meemaken'

Het nieuws dat homo’s bloeddonor mogen worden als ze een jaar geen seks hebben met mannen, zorgt voor emotionele reacties in de homogemeenschap. Duizenden mannen zijn meteen gestopt met seks om over een jaar een keer bloed af te staan.

“Prachtig dat ik dit mag meemaken”, fluistert Joshua van der Velde (22) met tranen in zijn ogen. Hij knijpt in de hand van zijn vriend. “Wat hebben we toch een geluk dat we in dit land zijn geboren. Iedere dag dat ik geen seks heb, zal ik daarbij stilstaan.”

Ook Kees Nawijn (51) is dolgelukkig. “Er is nu iets wat in de verte enigszins lijkt op een gelijke behandeling. Daar is keihard voor gestreden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dus…als hetero mag je wel met iedereen
het bed induiken. Beetje raar dit.
Bovendien wordt je bloed altijd nagekeken.
ik heb wel respect voor deze jongens.

Reageer
gravatar

Geweldig. Zo fijn dat ze dit ook zo oppakken. Natuurlijk heb je dat ervoorover.zo fijn om eindelijk bloed te mogen geven…..wat is en jaar dan? !!!

Reageer
gravatar

Dat je daar dan in mee gaat een jaar geen sex omdat je dan opeens wel bloed mag geven vind ik echt hyprocriet !! Een jaar geheel onthouding van sex, omdat een ander vind dat je dan wel bloed mag afgeven. En dan heb je bloed af gegeven 1 x… en dan ben je tevreden ? En dan mag je weer sex hebben uhu wat leuk zeg…

Reageer
gravatar

Wat een geweldige voorwaarden voor bloeddonoren in Nederland. Iedereen in het celibaat! Dan wordt bloed zo zuiver als rode miswijn Roomscher dan de Paus! Wat een groot geloof heeft Edith Schippers in zichzelf! Wordt allemaal lid van haar VVD sekte

Reageer
gravatar

Wat een onzin, ze moeten naar de levenstijl van iemand kijken niet de geaardheid..
Er zijn genoeg hetero’s die er op los neuken.
Risico groep mij ass!
En wie gaat controleren hoelang je geen sex meer heb gehad? echt waar moet niet dommer worden.
Ik ben zelf homo en vind het een beetje zielig dat andere homo’s hier blij van worden.. ga ff wat eigenwaarde opbouwen!

Reageer
gravatar

Ieder mens moet bloed kunnen geven wie dat wil. Daar mag helemaal geen discussie over zijn. Hetero’ s met wisselende contacten zijn ook een groot risico. Of je nu man bent of vrouw we zijn allemaal mensen. En achter elk individu kan een risico steken. Dat er onderscheid gemaakt wordt wanneer je homo bent vind ik je reinste discriminatie.

Reageer
gravatar

LS,
Dit is een moeilijke kwestie. Zelf (homo) heb ik bloed gedoneerd en ben onderuit gegaan, ik doe het niet meer helaas. Maar waarom nog steeds homo’s aanwijzen, ik ken vele hetero’s die (on)veilige sex hebben met anderen en die behoren ook in mijn optiek tot “de risicogroep”. Bloed wordt na het doneren door Sanquin zeer goed getest. Wat is het probleem?

Reageer
gravatar

“Bloed wordt na het doneren door Sanguin zeer goed getest”, ben je daar zeker van? Alleen omdat zij dat zo stellen? Ik herinner me dat zo’n 3 jaar terug Sanguin in het nieuws was i.v.m. controle van het bloed én het astronomisch hoge honorarium van de CEO. Sanguin verkoopt heel sanguinistisch (koelbloedig) gratis verkregen Neerlands Bloed in het buitenland, tegen woekerprijzen. Eén bloedstroom die Sanguin helaas niet kan exploiteren is die van bloedige afrekeningen in het criminele circuit. Domme pech!

gravatar

Hoelang moeten geiteneukers zich eigenlijk onthouden voor ze bloed mogen doneren?

Reageer
gravatar

Moet nog gekker worden in deze focking world waar de ‘hetero’s’ denken te bepalen wat de homo’s wel en niet mogen doen, fuck them! (o, nee, mag niet voor een jaar;))

Reageer
gravatar

hoe kunnen ze dat zien dat je een jaar geen seks hebt gehad moet je dan met je kont open staan bukkend. te groot gat afgekeurd. haha heb ik geluk ben top. lol

Reageer
gravatar

Bloeddonorwens 🙂 hihi.

Totall flabbergasme alom hier in huis: Zij van Hiernaast schiet geen bok maar in de roos? Kan ik mijn ogen gewoon geloven? Ja het staat er echt: bloeddonorwens. Hilarisch!

Doen Corrie, insturen meid het is bijna zover, dit is gewoon een goed, nee briljant woord. Tien november a.s. gaan we los. Doe je mee?
Na de prijsuitreiking voor de liefhebbers een Zwarte Pietendiscussie waarbij de emoties hoog op zullen lopen, kom je? 😉

http://woordvanhetjaar.vandale

gravatar

Om even terug te komen op je vorige bericht. Over aids het komt niet door de homo’s hoor dat deze ziekte zich zo snel wereldwijd heeft verplaatst maar door de mensen uit Afrika die zich zo snel over de wereld ver spreiden. En ook de achterlijke gedachten dat alleen homo’s aids krijgen is al lang achterhaald. Er zijn tegenwoordig meer hetero’s met aids dan homo’s. Maar ja Nederland is tolerant tegen de homo’s. Dat blijkt wel weer.

gravatar

Het is HIV dat verspreid wordt, niet AIDS.. en de oorzaak van verspreiding ligt niet bij homo’s of bij Afrikanen… hou op..

gravatar

Het is toch ook zo fijn voor Arie Boomsma, dat ‘ie eindelijk ook iets terug kan geven.

En hoe heerlijk moet het zijn voor al die jongens die Arie’s bloed wel kunnen drinken.

Reageer
gravatar

Als ze m’n bloed niet willen of pas nadat ik een jaar celibaat leef dan krijgen ze niets van me. Ik heb vijf jaar geleden mijn donorcodicil al ingetrokken omdat ik geen bloed mocht geven. Ter verduidelijking, tot vandaag de dag mogen homoseksuelen namelijk wel organen doneren!!
Te krom voor woorden dus. Ze krijgen niets van me.
#geenhartvoordezaak

Reageer
gravatar

Tsssssssssssss………………………..ja ik ben hetro maar ik zou denken stik er maar in er zijn genoeg mensen die bloed willen geven , Met zulke regels : dan maar niet duhhhhhhh !!!!!!!!!!!!

gravatar

Ach daar hebben we weer zo’n hypocriet die alleen die feiten uit het verhaal uitpikt die hem welgevallig zijn om een politiek correcte statement te maken.

Laten we er nog een feit bij halen. Jullie homo’s met je Bonobo-gedrag zijn er de oorzaak van dat aids razendsnel een wereldwijd probleem is geworden.

Jullie bloed zou ik niet willen want het is niet te vertrouwen.

Corrie.

gravatar

Wat zou die enkelband (vooral op die lokatie ook) moeten vaststellen dan? Zaadlozingen? En ook waarin dan? Ik neem aan dat je afstand bedoeld, maar wanneer het rendez-vous zich thuis voordoet haalt dat niet veel uit…

gravatar

Ik ben juist begonnen met sexen!
Zo las ik gisteren op nu.nl dat je pas na één jaar sex met een andere man bloed mag geven.
In eerste instantie kwam bij mij een gevoel van weerzin op, vrouwen zijn tenslotte veel aantrekkelijker, maar voor een goed doel moet je wat over hebben natuurlijk. Nog een jaar poepstampen met de zoon van Corry. Ik hoop dat ik het volhou!

Reageer
gravatar

Dat kan je zien , homomannen die sex hebben stoten een lichtroze poeder laag uit op de huid van hun rug , In de vorm van een driehoek. Daar komt ook de roze driehoek vandaan. Deze blijft gemiddeld tussen de 12 en 16 maanden zichtbaar.

gravatar

Waarom moet het Amerikaanse turnteam er weer bij worden betrokken? Waar zijn onze jongens?