Nederland gaat naar de kloten

Staatsbezoek markeert 400 jaar betrekkingen met teringzooi

Dit land gaat naar de kloten. Dat heeft de RVD bekendgemaakt. Koning Willem-Alexander zal in februari een staatsbezoek brengen aan de kloten, om te vieren dat Nederland al 400 jaar nauwe betrekkingen heeft met de teringzooi. Het staatsbezoek is geen unicum: Nederland gaat al jaren naar de kloten.

Tijdens het tweedaagse bezoek is aandacht voor de gezamenlijke geschiedenis. Ook zal Willem-Alexander een project bezoeken rond het verneuken van de lokale bevolking, een belangrijke traditie van de kloten. Het koninklijk gezelschap zal tijdens het staatsbezoek logeren in de aap.

Ook het Nederlandse bedrijfsleven gaat naar de kloten. Een delegatie van 200 bedrijven reist mee om de export naar de donder te helpen en contacten te leggen met de gallemiezen.

Er is veel kritiek op het bezoek. Mensenrechtenorganisaties vinden dat de koning de kutsituatie in de kloten moet aankaarten. Klotedeskundige Dries van Waal schreef verschillende boeken over de kloten. Hij zegt dat Nederland een slecht signaal afgeeft met het staatsbezoek: “Als we naar de kloten gaan, denk ik echt dat dit land kapot gaat. Bij wijze van spreken dan.”

De NOS is al naar de kloten. De livestream van het staatsbezoek zal voortdurend vastlopen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nederland is al naar de klote sociale stelsel is afgebroken door de VVD d66 pvda slaventijd is niet afgelopen maar in een nieuwe jas gestoken Rutte heeft ons land naar de afgrond gebracht mee loper van Brussel gevaarlijk mannetje
Tijd voor een opstand tegen het systeem we zijn vrij geboren nu leven we onder dwang we zijn nog steeds onderdanen van de zogenaamde hoge heren

Reageer
gravatar

Vroeger was de Speld nog leuk. Tegenwoordig lijkt het meer op een broeinest van Geen Stijl-reaguurders. Ik zou de redactie aanbevelen de reageerfunctionaliteit uit te zetten. Ik ben hier weg.

gravatar

regiems kan je alleen veranderen om er mee te praten en samen te werken zo lang er vreedsame goederen worden verhandeld
maar de jank leverd liever wapens
die straks weer tegen je word grbruikt kijk maar in afrika
en daar hoor je niemand over
wel janken om dat de mensen naar hier vluchten

Reageer
gravatar

De koning oefent regelmatig door met een KLM machine naar Kloten (ZRH) te vliegen.
Dit niet onder de noemer “Nederland gaat naar de kloten” , maar ” De Koning der Nederlanden gaat naar Kloten”

Reageer
gravatar

Eerst moesten we 400 jaar vriendschapsbanden met Japan vieren, dan de teleurstelling van 400 jaar vriend/vijandschap met Rusland en 400 jaar innige vriendschap met belastingontduikende Amerikaanse multinationals rond de Bush dynastie. ‘Indië’ en Suriname overgeleverd aan Soekarno en Bouterse. Dan weer frictie met 400 jaar Erdogan en nu 400 jaar vriendschapsbanden met China. Ik neurie mee met Het Goede Doel: “Vriendschap is ‘n mislukking; een dun laagje chroom over een pakketje schroot”

Reageer
gravatar

Zionistische parasieten? En u komt zogenaamd uit Kiev? Ach, antisemitisme is bij De Speld al een tijdje salonfahig.

gravatar

En hoe zou dat toch komen.??

Erfopvolging

Regentenmentaliteit

Graaimentaliteit

Populisme ( ja, echt waar, Corrie )

Nepotisme

Egoïsme ( eigen volk eerst )

Domheid gecombineerd met arrogantie

enzovoorts, enzovoorts

Reageer
gravatar

Ach, volgens mij heeft prof. dr. ir. Bert Bokohoven (tevens begenadigd trendlistener) dit al lang geleden zeer terdege geanalyseerd met zijn uitspraak: ‘Het is een zooitje hier. De luchthaven van Zürich heeft daar overigens niks mee van doen’.

Reageer