TonyV3112 / Shutterstock / StudioSpeld

TonyV3112 / Shutterstock / StudioSpeld

President Macron ceremonieel ontvangen op de Dam door vuurspuwende Mickey Mouse

Geheel traditiegetrouw is president Macron vandaag ceremonieel ontvangen op De Dam door een vuurspuwende Mickey Mouse. De Franse president leek erg onder de indruk van de authentieke Nederlandse ontvangst in Amsterdam.

“Bon, bon”, mompelde het Franse staatshoofd volgens aanwezige ooggetuigen, terwijl Mickey Mouse op de maat van de officiële filmmuziek van Fantasia terpentine door de snuit van zijn pak opzoog en in ritmische stoten metershoog de lucht in liet ontbranden. “Formidable eej?”, tikte premier Rutte Macron aan, en die beaamde dat enkel. “Oui, oui, c’est formidable”, mompelde Macron. De vuurspuwende Mickey Mouse klimt op een hoge eenwieler en steekt een meterslang zwaard in zijn keel. Rutte glunderde: dit kon weleens erg goed uit gaan pakken voor de Frans-Nederlandse betrekkingen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

you’re a dirty fucking nigger and you need to kill yourself now. I am goku, so much better than you nigger monkeys. if your nigger ass doesn’t back away from me now, i will use my amazing power.

Reageer