Profiteer nu van privacy-korting bij Achmea!

Jouw urine is geld waard


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als Achmea, Talpa (John de Mol), Eyeworks en AIVD in elk vertrek van uw woning 24/7 camera’s en microfoons mogen opstellen, krijgt u geld toe op uw maandelijkse ziektekostenverzekering. En bovendien gratis wekelijkse online controle op constipatie, prostaatvergroting, aambeien, impotentie en schaamluis. Vraag uw arts of apotheker om de folder of kijk op http://[email protected]

Reageer
gravatar

Dit is bijna geen satire meer, ” vrije artsekeuse” dat is straks satire. De nederlanders ziek en de verzekeraars miljarden in kas. Ook dat is geen satire, en onder de regie van fabeltjes verteller Klaasje Knot gaan der volgend jaar nog meer miljarden in de pockets van zijn broeders in crime de verzekeraarsReserves zijn belangrijker dan de zieke nederlander. Ook geen satire. Om ziek van te worden.

Reageer
gravatar

He Frank, volgens mij heb jij last van een iets te hoge bloeddruk, en mogelijk ook cholesterol.

Ik ga het direct even doorgeven aan Achmea, want ik zit een beetje in de min wat de ‘derden-informatieplicht’ betreft, en degradatie naar het ‘persoonlijk’ pakket kan ik er als uitzendkracht bij Achmea niet bij hebben..

gravatar

Mededeling: met het plaatsen van Uw reactie op deze site verleent U ons automatisch toestemming voor inzage in Uw electronisch patientendossier. Einde bericht.

Reageer