Nieuwe minderwaardige huisgenoot gezocht voor te dure kamer

Beetje lelijk en overgevoelig? Dan zoeken wij jou!

Ben jij een onzekere eerstejaars student? Laat jij makkelijk over je heen lopen? Ben jij een beetje lelijk en overgevoelig voor opmerkingen over je uiterlijk? Dan zoeken wij jou!

In ons superdure huisje komt namelijk een superkleine kamer vrij! Die saaie trut Eline heeft ons verlaten. Dat vinden wij heel jammer, want nu kunnen we onze passieve agressiviteit nergens meer kwijt. Zonder gezamenlijke vijand is dit huis niet leefbaar.

Wij zoeken iemand bij wie we de vieze pannen in bed kunnen leggen als ze niet afgewassen zijn. Daarnaast zou het fijn zijn als je in het weekend regelmatig naar je ouders gaat, zodat wij het huis dan kunnen schoonmaken en je nog maanden kunnen verwijten dat je niet hebt meegeholpen. Als je nooit seks hebt, vinden wij dat megagrappig. Dikke maagd!

Het liefst ben je een beetje gesteld op je privacy, zodat wij die luidruchtig kunnen verstoren. We hebben in dit huis iemand nodig om kapot te maken. Ben jij diegene? Stuur ons dan een mailtje met een foto van jezelf naar [email protected]

De kamer is 8 vierkante meter en kost 850 euro per maand, daarbij zijn de kosten voor gas/water/licht/internet nog niet inbegrepen, maar die moet jij betalen.

Liefs en hopelijk tot snel!

Michelle en Jolijn


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Eindelijk een wervende tekst gevonden, daar kan ik zelfs als ervaren huisbaas nog wat van leren. Als je gewoon adverteert met :Lekker ding, als huisgenoot gezocht, nymfomane eigenschappen geen bezwaar, wordt ie direct verwijderd. Daar heb je dus helemaal niets aan.

Reageer
gravatar

Beste Michelle en Jolijn,

Graag wil ik reageren op de kamer die vrij komt in jullie huis.

Ik wil me even voorstellen als jullie nieuwe huisgenoot., ik ben Katinka student esoterische wetenschappen en ik ben doof maar ben wel helderziende.
Mijn BM! is 250 dus dat zit wel goed.
Ik hoop snel van jullie te horen wanneer de hospiteeravond is.

ps; hoeveel is de borg????

Tot snel he

Katinka

Reageer
gravatar

Containers met nieuwe lichting zijn geleegd, ieder jaar dezelfde wanhoop: hoe krijg je de achterlijkheid eruit waar ze jaren in geëxamineerd zijn. Miljoenenoverschot, carrière… Laat de schapen gebrandmerkt worden, haal randgevallen eruit. Zo kil mogelijk. Pikorde.
Met psychische begeleiding, stop ze in een tehuis. Controleer hoe ze in de pot poepen, daar gaat het om bij een goede universitaire opleiding.
Overdag uit, ‘s avonds de verwarming uit: vroeg naar bed.

gravatar

Ergens begrijp ik wel dat studenten begaan zijn met asielzoekers als ze dat zelf zijn en dat indirect ieder jaar erger maken zo.

En als je bij wijze van spreken niet gelijk als hoer achter het raam kruipt …

‘Als je zoveel kritiek hebt op dit land, waarom emigreer je dan niet?’

Reageer
gravatar

Beide truttenliksters hebben blijkbaar ook het propedeusejaar niet overleeft.

Als ze een klein beetje goochem waren geweest hadden zij zich als mantelzorger aangemeld en er een leuk PGB’tje bij gehad.

Reageer
gravatar

In Limburg mag een hond niet eens in zo’n ding maar toch willen ze er zes- zeven vluchtelingen in mikken.

Geven ze die mensen veldbedjes. Wat als die nerveus zijn en seks hebben? Daar krakken ze ZO doorheen.

In België krijgen de mensen dus condooms en douchegel en babysham. En de kamertemperatuur moet op 22 gr gehouden worden. Sommige mensen hebben nog nooit een verkoudheid gehad. Daardoor snuiten ze bijwijlen hun neus in de gordijnen maar ze zijn er in Brussel mee bezig.

Reageer
gravatar

Jeeezzus, doe normaal Jolijt de Huismijt! Echt zooo niet ok om Eline op deze manier eruit te werken..

Corrie, laat ze lekker hun kamer slijten aan die andere knorren, dit huis is meeeega-ranzig..

Reageer
gravatar

Het is toch wel triest dat jullie geen afwasmachine hebben. Hier hebben wij met 15 man in een huis geen pispaal door het geblow en gezuip zien we het verschil toch niet meer. En als we al een pispaal hadden verhuren wij hem zeker niet aan jullie.

Reageer
gravatar

Moest hier nog niet een stukje bij over de ontgroening van nieuwe huisgenoten, of is dat een verrassing. En vergeet de verplichte nieuwe keukenuitset niet, zodat die ook in de loop der tijd kan verdwijnen uit de keuken.

Reageer
gravatar

Hoi Spuit,

Aan de beschrijving te lezen zoals: ‘minderwaardige huisgenoot’ , ‘nooit seks’ en ‘lelijk en overgevoelig’ lijkt het mij meer wat voor Benny.

Corrie.