Man nog niet klaar om SM-meesteres aan zijn ouders voor te stellen

‘Het wordt meteen zo officieel’

Hoewel ze hem al zes maanden vernedert en straft, is Olav Rombouts (27) er nog niet aan toe om zijn vaste SM-meesteres Fiona voor te stellen aan zijn ouders.

De twee tortelduifjes hebben hun handen voorlopig wel even vol aan elkaar, stelt Olav: “De komende drie weekenden staan al heel lang omcirkeld in onze agenda’s. Zaterdag dien ik als asbak en de weekenden daarna lig ik geboeid om vergiffenis te smeken in haar bijkeuken. We willen gewoon lekker veel samen zijn en haar van mij laten genieten.”

“Het wordt ook meteen zo officieel”, vervolgt Olav. “Ik wil niks overhaasten. Mijn vader raakte erg gehecht aan mijn vorige meesteres en vond het vreselijk toen zij mij inruilde. En mijn moeder is nogal een bazig type, ik weet niet of Madame daarmee om kan gaan.”

Vader Jacques Rombouts (63) vindt het jammer dat hij de nieuwe dominatrix van zijn zoon nog niet mag ontmoeten: “Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar de vrouw uit de verhalen. Hij heeft al een halsband met haar naam erop, dus volgens mij is het best serieus. Dan denk ik: kom op jongen, haal die bal uit je mond en toon eens wat karakter.”

Of ze aan de ouders van Olav wordt voorgesteld, interesseert Fiona naar eigen zeggen overigens ‘geen ruk’: “Die slaaf mag zijn bek alleen opentrekken om mij netjes te bedanken dat hij mijn urinoir mag zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

tsja als voorstellen een lastige zaak is, dan kunnen ze toch gewoon wat filmpjes maken en die aan zijn vader laten zien ? dat weet ie in ieder geval wie het is en kan hij overwegen om ook in haar bezit te komen. 1 man is toch een beetje weinig voor zo een fantastische jongedame.

Reageer
gravatar

Een zonnebril op sterkte, zwaar getatoëerd, oorbellen als ringen die niet zouden misstaan in een sportzaal om een ‘vogelnestje’ in te maken en een neusschotperforatie waar een woestijnvolk jaloers op zou zijn. De optelsom van al dit verdriet acht Haroen-al-Rasjid een lekker wijf. Nou ja, smaken verschillen.

gravatar

De redactie had meer info kunnen verschaffen bij deze foto. Voor de trap en de betonnen muur ligt een geel plastic crimescene-lint; dit lijkt op een politionele inval in een Mysteryland-feestje. Olav toont zich -uiterlijk- een type dat erg ver gaat in ‘dienstbaarheid’ en Fiona oogt als doorgewinterde geperveteerde en geperforeerde dominatrix die het “klappen van de zweep” professioneel beheerst. Het gevaar bestaat dat Fiona Olav inruilt, als zijn asbakje vol is.

Reageer
gravatar

Zou het heerlijk vinden.
Volledige overgave, geen gelegenheid met andere dingen bezig te zijn.
Ik zou me helemaal ontspannen voelen,relaxed.

Reageer
gravatar

Wanneer De Speld zo graag een artikel over het onderwerp meester en slaaf wilt schrijven dan had ik het liever gezien dat ze een artikel over Sint & Piet hadden geschreven. Het is dan gelijk ook educatief voor de kinderen.

Jammer redactie van De Speld, jullie verdienen de zweep.

Corrie.

Reageer
gravatar

Je moet nu heel snel naar mijn kelder komen. Anders krijg je een flinke aardappel tussen je kuiten. Als je het nog kan herinneren van vorig weekend.

Met vriendelijke groet,

Je (natgeregende) Meesteres

Reageer
gravatar

Dat Olav zomaar zonder blik van onderworpenheid rechtop mag staan, wherever, geeft toch aan dat hij haar ware niet is. Waar de knieën gestrekt zijn en de blik ontspannen, daar vindt de liefde pijn noch genot.

Reageer
gravatar

..precies wat ik dacht. Dat stuk stront heeft zijn hoofd zelfs hoger dan Zij! Maargoed kan zijn dat hij opdracht had gekregen tot 20 kniebuigingen&glimlachen natuurlijk. Wel een amusante manier om je aan je schoonouders te laten voorstellen.

gravatar

Heb ik jou toestemming gegeven voor een interview met De Speld inclusief dominant citaat van ondergetekende?

Hier zal ik een straf op moeten laten volgen, vrees ik.
Tot zo in mijn kelder.

Je Meesteres

Reageer
gravatar

Zeg Bertus, die foto van jou is wel verwarrend. Ik zie een gelovig echtpaar (kruis aan de muur) dat een Chihuahua aan het plukken is. Suggereer je dat meesteres Fiona in haar woning bedreigde diersoorten vilt? Het uiterlijk van deze dominatrix is trouwens ook niet om enthousiast van te raken (zie is niet in latex gehuld, noch onherkenbaar gemaskerd, het zou -zómaar- Edith Schippers kunnen zijn) En die pijprokende voyeur ernaast is voldoende om alle lust tot masochisme te verliezen.

gravatar

Bah wat een lelijk mens. Zo’n ring in de neus komt alleen nog voor bij runderen en inboorlingen en andere geestelijk gestoorden.

En dan die domme verminkende tatoeages.

Of is het Corrie met Geert (zonder pruik)

Reageer
gravatar

En andere geestelijk gestoorden?
Huh?

Hoe werkt dat?

Je kunt namelijk niet aan het uiterlijk zien of iemand geestelijk gestoord is, dus ik wil ook die drugs die jij neemt.

gravatar

Het enige leerzame aan de artikelen van de afgelopen weken is de volgorde van de onderwerpen. Meestal bepaalt dat je voor de rest van je leven. Van LSD tot Prinsjesdag tot SM.