Deze loser mist zijn mama

Sukkel


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Met 2 roodharige zussen ben ik als natural blonde vanzelfsprekend wel iets gewend, volgens mij zit er iets in het gen voor rood haar dat erg zo niet extreem overgevoelig maakt.

Reageer
gravatar

Vrijwel elke keer weet de Speld de humor goed te gebruiken bij de ontwikkelingen die gebeuren in de wereld. Maar nu niet. Als vader zie ik de enorme angst en onzekerheid in zijn gezicht. Je maakt geen grappen over jonge kinderen die de totale onschuld nog in zich hebben. Verwijdering zal op zijn plaats zijn.

Reageer
gravatar

Nou wil ik best vervelend doen, hoor! Volgens mij is dat apie gewoon een 3-Dprint van dat schilderij, dat de voorbije decennia in elke kringloopwinkel in Nederland wel te koop aangeboden is geweest. Ik kende iemand die die doeken spaarde. Hij had er op zeker moment zo’n vijfenachtig. Ben hem en zijn ‘Jongetje-Met-Traan’ toen uit het oog verloren.

Reageer
gravatar

Ik snap het niet. Heeft dat kind wat verkeerd gedaan of ligt het aan zijn haarkleur? Ik zie hier ook reactie’s staan dat roodharigen geen ziel hebben.. Sneu. Het is uniek, je bent mooi zoals bent, ik persoonlijk vind het mooi. Ga iemand anders afkraken want diegene kan er zelf niets aan doen.

En ook al gaat het niet over de haarkleur, ga hier niet iemand volop zitten afzeiken, dat joch word later herkent als dat jochie dat toen op internet bekend was omdat ie een ‘loser’ was. Hou toch op

Reageer
gravatar

Nee, je snapt er inderdaad geen reet van! Pletter lekker in mekaar! Natuurlijk kan dat pokkenjong er niks aan doen. Dáárom is het juist zo’n loser! Als hij er wel wat aan had kunnen doen, had hij vast wel een seintje gekregen er er iets aan gedaan. Is niet gebeurd. Kan hij niet. Loser!

gravatar

De Bøs Showfør die ik me herinner, hanteerde een ander taalgebruik. Is dit een update op basis van het “Nieuw Rotterdams voor dienstverleners 10.1”, een spontane verruwing van de locale omgangstaal, of is er sprake van een ‘nieuwe’ showfør? Ben al bijna een jaar niet meer in Rotterdam geweest, dus ik kan hier makkelijk de bus, boot of watertaxi hebben gemist.
N.B. het “rood”-gen is degeneratief, dus laat ons zuinig zijn op deze “Laatsten der Mohicanen”.

gravatar

Sterker nog Pien,
Van iedere 4-jarige die voor het eerst naar school gaat kunnen dit soort foto’s worden gemaakt en op internet belanden. (Daarom hebben de juffrouws ook bedongen dat ze pas na hun verjaardag naar school mogen en niet allemaal tegelijk in september. Want dan is er onvoldoende plaats op schoot.)
Dus ieder Nederlands kind wordt hier feitelijk voor gek gezet.
En dus zijn we inderdaad allemaal losers. Jij ook, en, vooruit, ook Ik.
(Al herinner ik het me niet)

gravatar

Wederom bewijs dat de anti-gingerisme beweging ook in Nederland steeds meer aanhangers krijgt. Enerzijds begrijpelijk daar de gingerlobby voor minder zonlicht pleit. Als het aan hen ligt moeten alle stranden en openbare ruimtes overschaduwd worden, waar niet alle Nederlanders even blij mee zijn. Ook het gratis verstrekken door de overheid van kekke zonneparaplutjes voor mensen met gingerisme schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat.

Reageer
gravatar

Wat een drama queen inderdaad, hij zit al drie dagen aan een stuk te janken.

Accepteer nu eindelijk eens dat mama dood is en dat ze nooit meer terug komt!

Reageer
gravatar

Deze gast zat 2 weken terug ook al te blèren in de ballenbak bij IKEA Zwolle, te mekkeren dat pappie al 3 uur weg was. Moeten z’n ouders dan de hele dag door zijn focking handje vasthouden tot ie 18 is?

Reageer
gravatar

Satirisch of niet, dit kun je niet maken. Internet never forgets… dus over vijftien jaar ziet iemand deze foto met het bijschrift en dan beginnen de pesterijen.
Humor is leuk, mensen beschadigen niet.

Reageer
gravatar

De foto doet mij sterk denken aan Ted in zijn jongste jaren. Door zijn moeder verlaten, zoekt hij zijn heil nu in seks met zoveel mogelijk vrouwen, maar vaderen ho maar,

Als OK-vrouw kan ik Halina goed begrijpen.