In deze 5 urnen mag je deze zomer gezien worden

Steel postuum de show!

Wil jij jezelf deze zomer elegant onsterfelijk maken? Verwen jezelf met één van deze vijf trendy urnen. Ga met een tijdloze look de oneindigheid in en steel postuum de show!

[soliloquy id=”55495″]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Boeit me echt niet waar ze me in stoppen…voor mijn part in een jampotje….ik zie het zelf toch niet meer

Reageer
gravatar

Is het ok als ik nog een paar zomers wacht totdat er een paar leukere designs uitkomen, want bovengetoonde gedrochten daar wil je niet in verg(r)uisd worden

Reageer
gravatar

De nieuwste trend die is komen overwaaien uit het Land der Ongekende Mogelijkheden: elk seizoen de nieuwste outfit voor de dearly departed, op de schoorsteenmantel of CV-ketel: de lease-urn, met 14 % bijtelling en BTW 0-tarief. Een bloeiende markt voor telemarketeers:”We save the last stance for you; You urn it”

Reageer
gravatar

Heer Spaland, hartelijk dank voor de link.

De 3 Jee’s op hun paasbest!
Dit nummer ken ik natuurlijk wel, ik was het alleen helemaal vergeten.
Maar na de eerste zin heb ik als vanouds uit volle borst mee zitten galmen met het trio; gezellig hoor!!
De tekst was geen probleem, zat nog in mijn geheugen.

Dat mag ook weleens gezegd worden na alle kritiek op de 3 J’s, de ene 3J’s is de andere niet zo blijkt maar weer eens.

Met een vrolijke groet,
Annie

gravatar

Lieve opa,

Als ik later dood ben, wil ik niet in één urn met ome Viesman. Men kan zelfs met zijn as niet voorzichtig genoeg zijn wat vrouwen betreft.

gravatar

Lieve opa,

Ik heb een familie-urn ontdekt op internet, die mij groot genoeg lijkt. Kijk maar eens naar dit plaatje. Is ie niet verschrikkelijk mooi van eenvoud?

gravatar

Corrie,

Je denkt toch niet dat er ook maar één Paulussen is, die zich door zo’n zwartekousenzeur als jij zou laten verleiden tot een antwoord? En dan zeg ik het nog vriendelijk.

gravatar

Wat klassiek allemaal. Nee, ik heb zojuist een Apple Mac Pro aangeschaft in de hoop dat daar wat as van Steve Jobs in is gedaan.
Als ik vanwege de hoge aanschafkosten ook het loodje leg, mag mijn as er in ieder geval in.

Reageer
gravatar

Elk jaar weer het zelfde liedje. De urn is niet meer trendy genoeg dus moet schoonmoeder weer eens een nieuw potje.
Gevolg is dat de hele woonkamer weer onder schoonmoeder stof zit. Stofzuiger er bij houden om het stof uit voorzorg op te zuigen was blijkbaar ook niet de bedoeling…Elk jaar als de nieuwe catalogus uit komt begin je een spanning te voelen hier thuis.
Enige voordeel aan het geheel is dat over een jaar of 10 schoonmoeder helemaal uit mijn leven is verdwenen.
Ben ik even blij dat mijn vader nooit modieus was, die zit nog in het standaard blikje.

Reageer
gravatar

Ik heb bewust gekozen voor een zeevrouwgraf! In een wit lakentje ‘ van je een twee drie hopsa! Geen speeches geen bloemen en vooral geen graf, geen kist geen grafsteen of oven! Om de kans te vergroten bezoek ik zoveelmogelijk tropische eilanden waar je eenvoudig gedumpt in zee kan worden! En oh ja geen begrafenisverzekering!
Een gemiddelde begrafenis kost 6.500 duizend euro. Daar kan ik tegen het einde van mijn leven royaal een zorgplek op een tropisch bountyparadijs van betalen! Ik hoef niet gekoeld bewaard te worden 350 euro, tel p.d.reken maar verder, grafkist model print hergebruik 1200 eurodaar ga ik mijn eigen eindfeestje wel van bouwen!

gravatar

Gottogottogot, wat je maar ‘eigentijds’ noemt. Waar vinden ze die stylisten toch? In deze achterhaalde gevalletjes zou ik niet dood gevonden willen worden.

Reageer
gravatar

Wellicht kan Royke Donders hier een eigentijdse draai aan geven. Alles wat hij aanraakt blijkt in goud te veranderen, gezien zijn steeds groter wordende groep bewonderaars.