Huilende TELEGRAAF verder zonder RAFAEL en SYLVIE!

Ook SABIA en DAMIÁN laten EVERT SANTEGOEDS in de steek

Het is over en uit tussen de TELEGRAAF en RAFAEL en SYLVIE. Heel verdrietig nieuws natuurlijk. De krant moet nu namelijk niet alleen verder zonder het restant van de HOOFDREDACTIE dat overbleef na het vertrek van SJUUL PARADIJS, maar verliest bovendien zijn favoriete showbizznieuws.

De Telegraaf had liefst twaalf jaar lang een relatie met de voetballer en zijn ex-vrouw. Vooral voor EVERT SANTEGOEDS is het een absolute nachtmerrie. Hij hoopt troost te vinden bij PETER JAN RENS, maar is waarschijnlijk aangewezen op de sterke armen van PAUL JANSEN.

Alsof het allemaal nog niet erg genoeg is, laten ook SABIA ENGIZEK en DAMIÁN VAN DER VAART de wakkerste krant van Nederland in de steek. De Telegraaf is woensdag al huilend aangetroffen in Sevilla.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

EXCLUSIEF! De Telegraaf op bezoek bij een PROMINENTE reaguurder van De Speld. De STRUISE HAAGSE “dame” doet de DEUR open wanneer WIJ aanbellen. Ze ziet er OPGEMAAKT uit en haar WIJDE TENTJURK achter zich aan wapperend loodst zij ons haar SMAAKVOL ingerichte WOONKAMER binnen waar JAN SMIT uit de boxen KLINKT. Terwijl ze een bakje TROOST inschenkt kijken we de kamer rond. VEEL posters met GEERT WILDERS (“DE BEWAKER VAN ONS NL”) vertrouwt zij ons toe en pinkt een traantje wegpinkt. WAAROM…

Reageer
gravatar

LAATSTE NIEUWS: de advocaat van Sa’abia Engizek heeft gedreigd DE TELEGRAAF een proces waan te doen wegens smaad . Door EVERT SANTEGOEDS is namelijk in zijn column gesuggereerd dat SA’ABIA in verwachting zou zijn van een LIEFDESBABY van RAFAEL VAN DER VAART. Zij is niet in verwachting, zo meldt haar advocaat, zij heeft slechts iets te zwaar gerijsttafeld tijdens een uit de hand gelopen kegelavondje met BADR HARI.

Reageer
gravatar

blijkt sinds enige tijd DE TELEGRAAF dagelijks gratis verkrijgbaar bij de vestigingen van MAC DONALD’S, waar men aan de dikkere dagbladversie de voorkeur gaf boven de dunne METRO van dezelfde uitgever.
Waarschuwing voor VISHANDELAREN: het verdient aanbeveling geen verse vis in recente exemplaren van DE TELEGRAAF te verpakken: teksten en drukinkt blijven enkele dagen giftig!

Reageer
gravatar

Het is niet de bedoeling dat jij me doorhep, inspekteur Cloezo. Of moet ik mijn weledelgestringde zuster op je afsturon. Is erger dan de mocro’s hoor, mwuhaahaha

gravatar

Dit is een truc van illusionist HANS KLOK. Ooit ging DE TELEGRAAF over op het tabloid-formaat om de teruggang in advertenties visueel te compenseren: kleinere krant maar dikker aanvoelend. Aan redactionele artikelen werd (net zoals bij plofkippen), meer ‘gebakken lucht’ en water toegevoegd. Tekstleverancier EVERT SANTEGOEDS had zelfs enige tijd een writer’s block en een carpaaltunnel syndroom. In die periode schreef diens ECHTGENOOT zijn column. Niemand die het verschil merkte! Verder

gravatar

Hopelijk kan de cavia niet lezen, want dan krijgt u een totaal verkeerd geïnformeerde en geïndoctrineerde cavia.
Hij/zij zal dan wel als een gek op de tredmolen rennen, maar zal ook snel verward raken door hersenverweking.

gravatar

Quid nunc? Een cavia die niet kan lezen? Is er dan in het hele land geen begunstiger meer die deze cavia naar een opticiën brengt en hem/haar(?) desnoods een dienstfiets en ziekenfondsbrilletje laat aanmeten?

Potverdrie, die bijziende hamsters van Albert Heyn hebben wel een bril, ze vliegen helicopter en rijden n.b. ook nog auto (Mercedes). Hoe een klein land groot kan zijn in rücksichtloze discriminatie van verschillende etniciteiten, knaagdieren.

gravatar

Tja, moet u maar niet in dit soort buurtjes komen. In de laatste zin van het artikel had trouwens DE TELEGRAAF moeten staan.
U mag dus nog van geluk spreken dat het zo goed is afgelopen.

gravatar

Tsja, oogverdovend is het wel en dat had dus nog erger gekund; de buurt gaat er niet op vooruit, dat spijt me (sorrie dus).

Agent Bertus, u bent dus niet van mening dat het een gevaar is voor de omstanders en dat ingrijpen (desnoods met wapengeweld) noodzakelijk is om onschuldigen te beschermen?
Jammer, maar het zij zo…

gravatar

Sorrie: we hadden toch met z’n allen geconstateerd dat Corrie geen “mens” is? Laten het in godsnaam houden op “een amorf wezen”. Klinkt leuk, en denkt de lading volkomen (ja toch, Joep?)

gravatar

Hoi Spuit,
ik wist niet hoe het te benoemen, vandaar de single quotes rond het woordje mens.
Een amorf wezen, zal proberen het te onthouden, maar weet je zeker dat het een wezen is en geen object of een geintegreerde automatische spam-generator in deze site?

Groeten van Sorrie.