Tijd tekort? Sla dit bericht over!

Lees snel verder

Ben je op dit moment aan het sprinten om de trein te halen of aan het stressen voor een belangrijke deadline? Dan is het overslaan van dit bericht de ideale manier om kostbare tijd te winnen! Lees snel verder en ontdek hoeveel tijd je kunt besparen door niet te ontdekken hoeveel tijd je kunt besparen.

Je kent het wel: je moet nog heel veel dingen doen en je loopt eigenlijk al achter op schema. Toch besluit je nog even snel naar deze alinea te kijken. Niet doen! Als je deze zin niet leest, zul je merken dat je tijd overhoudt voor financiële administratie, je werk, vrienden of het nemen van de afslag Duiven op de A12 richting Oberhausen.

Heb je toch de vorige twee alinea’s gelezen? Geen nood: ook met het negeren van de slotzinnen kun je al aardig wat tijd vrijmaken voor nuttige zaken. Te laat.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oh, dit heeft me werkelijk geholpen. Het niet nemen van de tijd om mijn mening hier neer te zetten was ondankbaar geweest. Vandaar dat ik een klein moment neem om in zeer korte bewoordingen aan te geven hoeveel ik het waarmee dat ook u uw kostbare tijd heeft gegeven aan deze zinloze edoch waardevolle tips. Mijn dank is groot. Ik weet nog goed hoe ik, als kind al, mij zeer vaak afvroeg hoe ik beter met mijn tijd om kon gaan. Dit heeft vaak geresulteerd in teleurstellende uitkomsten, waarbij…

Reageer
gravatar

Ik heb even opgenomen hoeveel tijd ik had kunnen besparen door ook de commentaren niet te lezen. Plus het schrijven van deze reactie. Ik zit nu op …..00: 02:15. eh 18 sorry 2: 25 Jammer, weg tijd. 2:31

Die tijd ga ik nu inhalen door niet uit te rekenen wat de wortel uit 617266,82 is.
Yes!!!

Reageer
gravatar

Eerst even een berichtje sturen. Je hebt je lot tenslotte in de hand. Niet wiegelen, want anders krijg je problemen. Netjes op het fietspad rijden. Uitkijken!

Reageer
gravatar

Mensen die meer dan genoeg tijd hebben om dit artikel en de reacties te lezen worden hier stevig gediscrimineerd.
Geen enkel woord is aan ons soort mensen gewijd, net of we melaats zijn, VVD-ers of erger nog: EU-kopstukken. Bah !

Reageer
gravatar

Nee! Nu heb ik mijn deadline gemist! Ik had echt verwacht tijd terug te winnen door beter geinformeerd te zijn.

Reageer
gravatar

Heb aan dit waardevolle bericht natuurlijk flink wat tijd verspeeld, maar dat verwacht ik in de pyreneeën meer dan goed te maken. Bovendien zal ik de volgende drie berichten alleen even snel-lezen. Dat bespaart volgens Corrie (de drol) ook nog eens prikogen!

Reageer
gravatar

Ik had toch op zijn minst een waarschuwing verwacht om dit bericht niet te lezen.

Alles in ogenschouw nemende na bovenstaande te hebben vernomen ben ik toch enige tijd kwijt geraakt.

Wat gaat er dan fout in het menselijk brein, dat wij toch weer enige zinnen hebben gadegeslagen , dan wel op ons hebben laten inwerken.

Was deze vorige zin nu niet compleet?
Of is het nu toch Kompleet?

Wie het weet mag het zeggen.

Zolang Joost het maar niet doet. Want hij weet het toch wel.

Reageer