We deden een man een nacht in een vat met cola en nu is hij dood

‘Dit is wat suiker met je doet’

Voor veel mensen is cola gewoon een lekkere frisdrank. Je wordt niet raar aangekeken als je in een restaurant een glas van de koolzuurhoudende drank bestelt. Het is lekker koud, lekker zoet en de cafeïne geeft je een fijne opkikker. Het drankje zit echter bomvol suikers, e-nummers en andere schadelijke stoffen die je doodmaken. Wij deden Hans (43) een nacht lang in een vat met cola om aan te tonen wat dit smerige goedje bij je aanricht.

Hans paste precies in een plastic regenton van 200 liter. Nadat we de overige ruimte met de cola hadden gevuld, hebben we de deksel stevig dichtgemaakt. Op die manier konden andere schadelijke stoffen van buitenaf geen invloed uitoefenen op het experiment.

In het vat deed de chemische rommel zijn schadelijke werk. De gezondheid van Hans ging vlug achteruit: binnen enkele seconden bonkte hij al tegen de deksel en riep hij dat hij eruit wilde. Ook klonk er gegorgel en gehoest.

Toen we de volgende ochtend het vat openden bleek pas echt wat voor walgelijk spul cola is: Hans had de nacht niet overleefd. Het zuur van de priklimonade had dwars door zijn duikbrilletje heen gebeten, waarschijnlijk was hij al vroeg in het experiment blind geraakt. Zowel zijn huid als zijn zwembroek waren flink verkleurd, en zijn longen bleken vol met cola te zitten. Rond zijn zielloze lichaam hing een vieze, zoet weeïge lucht. De uitdrukking in zijn ogen liet nog zien hoe de kunstmatige kleur- en smaakstoffen zijn laatste momenten tot een verschrikking hadden gemaakt.

Denk dus goed na als je de volgende keer een glas cola bestelt. Want als ons onderzoek iets laat zien, is het wel dat cola een gewetenloze moordenaar is.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dus om iets te testen waarvan je bij voorbaat al weet dat het heel schadelijk is stop je maar gewoon een mens in een ton en kijken of hij doodgaat, wie is hier de moordenaar Coco cola of julie stelletje megole

Reageer
gravatar

wat een mogolen zal wel gelogen zijn dit verhaal klopt van geen kanten en jullie nep nederlands praat gvd normaal kerel met ae worden… PRAAT FUCKING NEDERLANDS…. KUT AFRIKANEN EN KUT BELGEN

gravatar

Is dit acceptabel??? De man bonkte tegen het deksel van het vat en niemand deed het deksel voor hem open zo dat de man uit het vat kon komen?!! You’re kidding me..!

Reageer
gravatar

Geweldig ik heb nog een gestoorde buurman die je ook in zo een vat mag gooien heet toevallig ook Hans . Maar laat hem maar een maandje inweken en vul het vat maar tot de rand . Word die vuile hond mss ook nog eens een keer schoon van hahahaha

Reageer
gravatar

degene die dit geschreven heeft is werkelijk te debiel voor woorden. GA je verdiepen in chemie/scheikunde voordat je gaat claimen dat cola consumptie schadelijk is voor de gezondheid dmv dit belachelijke experiment. Dit toont hele andere dingen aan man, alleen al van de CO2 in die hoeveelheden en concentratie stik je.

Mensen zijn zo dom als het om voeding gaat, vertrouw de bedrijven wat meer verdomme, marktwerking dwingt in de lange termijn ALTIJD kwaliteit af. Cola bestaat al honderden jaren

Reageer
gravatar

Ik vrees dat er nog vele doden zullen vallen voordat de politiek hier een oplossing voor heeft bedacht. Misschien moet er wel `probeer dit niet thuis’ aan het artikel worden toegevoegd om verdere escalaties te voorkomen. Ik zeg Europa grijp in!!

Reageer
gravatar

Gezondheids freaks hebben altijd wel wat te janken flikker op met je mening en leef er zelf fijn na maar val ons er niet mee lastig misselijk kut volk

Reageer
gravatar

Ik heb een keer mn buurman in zn mond gescheten en zn neus dicht gehouden…. Die is nu ook dood…. Maar dat komt omdat hij MacDonalds patat at, kun je ook beter niet eten! Dit is nu 20 jaar geleden… Zijn lichaam is nu vergaan maar de MacDonalds fritjes zijn alsof ze gister zijn opgegeten, helemaal ongeschonden… De bacterien moeten die patatjes van de Mac niet,,,

Reageer
gravatar

Omdat Cola goed werkt bij het losmaken van vastgeroeste moeren en bouten doen wij Oma regelmatig in de Cola om haar vastgeroeste gewrichten weer gangbaar te krijgen. Werkt prima! Hans moet de uitzondering zijn die de regel bevestigt: stop oudjes met vastgeroeste botten in de Cola!

Reageer
gravatar

Ik vraag me af of een ander merk cola, het zelfde resultaat oplevert. Of te wel tijd voor een vergelijkend warenonderzoek. Misschien ook nog eens de zelfde test doen maar dan met water, want daar zit immers geen vieze zoete suiker in of andere E-Nummers. Ben benieuwd naar het resultaat.

Reageer
gravatar

Vind je het gek dat die dood is als hij cola in zijn longen heeft gekregen dit is ook de enige reden waarom hij dood is.

Reageer
gravatar

Nee, uit onderzoek is gebleken dat Hans voor hij in het vat stapte een lichte beroerte heeft gehad. De beroerte is hem niet fataal geworden maar tastte wel zijn geheugen aan. Daardoor vergat hij dat hij allergisch voor aardbeien en pinda’s was en griste een handje borrelnootjes ‘voor onderweg’. Zijn moeder sloeg dat op tijd uit zijn hand maar ze zag niet dat zijn jaloerse collega Toon hem een aardbeienvlaai toestopte. Hij is gestikt in de taaie korst voor de histaminen zijn luchtpijp…

gravatar

Mafkezen, dat ze dan niet wachten tot de volgende ochtend maar meteen opendoen als die tegen de ton aan begint te bonken. Stelletje moordenaars. Dit kan niet echt zijn toch?

Reageer
gravatar

Hans is overleden aan CO2, Dit komt uit de cola en is zwaarder de lucht, daardoor bleef er te weinig lucht i de ton om te ademen. Dom experiment!

Reageer
gravatar

Oooh, was dat de reden… Dus eigenlijk zouden we het experiment nog eens moeten proberen met aanmaaklimonade omdat daar geen CO2 in zit? 🙂

gravatar

Heb nav het artikel m’n schoonmoeder in een vat met cola gepropt . Volgende ochtend sprong ze uit het vat roepend meer meer meer.

Reageer
gravatar

In de stokerij van Bunnahabhain, gelegen op de Orkney’s is ooit een man verdronken in een vat 24 jaar oude single malt whiskey.
De overlevering vertelt dat hij vier keer eruit is gehaald, maar steeds terug dook.

Reageer
gravatar

Ik zet mijn twijfels bij dit experiment en ik stel voor om de volgende keer een vrijwillig testpersoon te kiezen. Want nu kan niet worden uitgesloten welke factor de stress heeft gespeeld. Wie weet was de man wel claustrofobisch en dat heeft niks met Cola te maken.

Graag ook zou ik het experiment ook eens met cola light gezien hebben. Dank u.

Reageer
gravatar

Allereerst: één man in de cola maakt nog geen stierenpoep.

Bovendien was het niet iemand, maar Hans en ook geen stom experiment, want Hans riep dat hij er uit wilde. Over de eeuwenoude traditie van het doen van een iemand in een vat zal ik nu maar zwijgen…

Dan nog het antwoord op je vraag: dat waren Jos en Peter.

gravatar

Dit onderzoek bewijst niets:

– de steekproef is niet representatief
– de Cola werd niet koel bewaard
– Hans was al een oude man

Dan t.a.v. van de details:

– Hans’ een enorme liefde voor Cola heeft hem blind gemaakt
– Hans heeft in zijn broek geplast van plezier, wat blijkt uit de zoet weeïge lucht
– Hans kreeg een hartaanval van geluk, wat blijkt uit het snelle gebonk
– Cola reageert altijd aggressief op duikbrillen, wat ook blijkt uit de beet.

Cola, een bruisende ervaring!!

Reageer
gravatar

Wij hebben het experiment eerst met bronwater en toen met kraanwater nagespeeld. De eerste vrijwilliger, een kleuter van drie uit het naburige A, bleek na vijf minuten spartelen al verdronken, de tweede, een vrouw uit het bejaardenhuis ging na twee minuten al henen.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat NIET de Cola de schuld was van het jammerlijke overlijden van Hans zaliger, maar wel de vloeistof die het hem belette te ademen.

Reageer
gravatar

Al eerder heb ik aangegeven dat een amerikaans product als cola voor 99 % uit peperdure en zeer geraffineerde marketing bestaat, waar een onbetekenend vies goedje bij is gezocht om aan mallotige consumenten te verkopen, maar waarom zou ik dat herhalen ?

Reageer
gravatar

JEZUS man denk verdomme is naar stelletje downies als jij een nacht in water bijft met een deksel wie dicht zit ben je ook dood zoiets heet te weinig zuurstof ooit van gehoord drink al 15 jaar aleen maar cola nou ik leef nog sterker nog geen enkele klacht dus stop met zijken stelletje aanstellers volgens mij heeft anonymous al vaak genoeg gewaarschuwt dat nederlandse lui minder moesten lullen STOP ER DAN OOK MEE

Reageer
gravatar

En wat ben jij dan? Een belg zeker? kap dan ook met nederlands lullen STOP ER DAN OOK MEE!

gravatar

Laat mij er buiten alstublieft. Ik weet hier niets van af en Coca Cola heeft mij niet voor niets vijf miljoen dollar zwijg… ehm aan giften gegeven. Cola is de gezondste drank die er bestaat!

gravatar

Mensenbeulen! Hans is ook een levend wezen, met gevoelens. Hoe zouden jullie het vinden als we jullie zeeotters in een vat cola deden? Walgelijke proef! Had het dan met Corrie gedaan, dat is ook wel een levend wezen, maar ach..

Reageer
gravatar

Hahaha, leuk natuurlijk en hypothetisch mogelijk. Maar hoe weet je nou dat Hans op het deksel heeft gebonkt ?? En je liet hem er niet uit ?? Moordenaars…..hahahaha…

PS…ik geloof de strekking.

Reageer
gravatar

Gelukkig drink ik Holy Soda. Ik moet niets van dat onheilig spul als cola en sinas hebben, alleen de drank dat door onze lieve Heer is gezegend. Dus Holy Soda of wijn.

gravatar

Pepsi bevat pepsine, dat eigenlijk in je maag thuis hoort om op die manier eiwitten te verbranden. Als je er een biefstuk inlegt en de volgende dag zou kijken, is de biefstuk verdwenen. Dus ik ben het niet eens met jouw stelling.

gravatar

Corrie Van Hiernaast, ik vind dat een uitstekend plan! Ik stel voor Hans uit zijn vat te bevrijden, de resterende cola weg te laten lopen en jou samen met Jantje Smit in dat vat te laten plaatsnemen. Met genoegen zullen wij vervolgens de resterende ruimte vullen met jouw geliefde merk cola. Ter geruststelling: jullie mogen er een volle week in blijven zitten. Samen!

gravatar

Leuk idee Bøs Showfør! Ik vind het ook een uitstekend plan. Ken je het verhaal dat wanneer je een stuiver in de cola legt het na een tijdje er helemaal blank uitkomt? Misschien werkt het ook op een mensenhuid. Dat wil ik best wel een samen met Jantje uitproberen.

Je moet toch toegeven dat een mooie blanke huidskleur een genot voor het oog is. 😉

Corrie. xxx

gravatar

Nu niet hebberig worden, Corrie! Als jij samen met Jantje Smit in dat vat zit, moet je niet ook nog al die stuivers uit de cola willen opeisen.
En ik geef het toe, een blanke huid kan ook mooi zijn, net als een diep donkere huid of een licht getinte. De verschillen, hè juist die geven kleur aan de wereld. Maar goed, kruip nog maar even op je pretspeeltje en dan zsm met Jantje onderduiken in de goedkope cola!

gravatar

Weikanbieding: Currie van Hieahnaas met gebakke benaan en prùime álá Piekasseau.

Péâh pôgsie veahpak, of gewaun in gezinsùitbrèdende daus.

Kroekoek gratis.

Kèk hieah voah méah anbiedinge:

http://tinyurl.com/obzrwwe

De Besjineis: wát un záák!

(auk op vrèdag aupe)

gravatar

Of je Corrie nou in cola verzuipt of in wat anders. Maakt niet uit, als ze maar verzuipt! En om dan Jantje Smit mee te sturen vindt ik écht geniaal. Goed idee, Corrie!

PS Geertje wast z’n haar drie maal daags met cola!

gravatar

Nou nou Spuit. Is dat nou nodig? Je hoeft toch niet zo hatelijk tegen mij te doen enkel en alleen omdat ik je heb afgewezen. Sorry je bent niet mijn type.

Van GroenLinkers moet ik niets hebben.

Corrie.

gravatar

Uiteraert ende vanzelfsprekent Agent.

Den heer Polzer sal aenkoomende vrijdagh met eene erediensgt herdagt worden op grootsche wijze.

Desche mensch heeft seer veel voor den Neerlandschen tael betekent, ende wasch eene aimabel mensch.

Deesch mensch sal node worden gemist. Dusch aenkoomende vrijdagh sullen wij gedenken met daerbij den koolrabi, ‘t lof, schorsgheneeren, ende den preij…

gravatar

Parochianen, komt daerom allen den Doctorandusch gedenken ende eeren, ende steeckt daerbij op eenen kaersgh, om hem in ‘t ligt van den Heijlighe Geeschgt te begeleijden naer sijn laetste rustplaets.