Welke corrupte seksist is homofoob genoeg voor de FIFA?

Lastige klus om waardige opvolger te vinden voor Blatter

Het aftreden van FIFA-president Sepp Blatter was een klap in het gezicht voor iedereen die seksisme, homofobie, ontkenning van racisme, systematische corruptie, nepotisme en het bouwen van stadions onder inhumane omstandigheden hoog in het vaandel heeft staan. Secretaris-generaal Jérôme Valcke noemt het ‘een lastige klus’ om een opvolger van hetzelfde kaliber te vinden.

Valcke: “Er zijn genoeg kandidaten met een uitstekend track record op het gebied van omkoping. De vraag is echter of zij ook over de juiste dosis seksisme en homofobie beschikken om een geloofwaardig boegbeeld van de FIFA te kunnen zijn.”

“Zelfs als we de ideale corrupte alzheimerpatiënt gevonden hebben, zijn we er nog niet”, stelt Valcke. “Hij moet ook in staat zijn om te vernieuwen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Aangezien ik de enige ben die echt Cor Rupt is, solliciteer ik naar die baan. Voor homofobie, seksisme, het ten koste van veel doden laten bouwen van stadions etc. wil ik graag passende opleidingen in werktijd volgen.

Reageer
gravatar

Hoi Cor,

Je lijkt me wel een sympathieke gast. Hou je van wandelen?

Zullen we eens een afspraak maken voor een fijne wandeling in de duinen bij Scheveningen? 😉

Corrie.

gravatar

Beetje flauw dit. Satire over Blatter en de FIFA is geen kunst omdat iedereen Blatter en de FIFA ruk vindt. Het is veel leuker en origineler om door middel van satire mensen en organisaties op subtiele manier af te zeiken die juist veel gewaardeerd worden.

Reageer
gravatar

Is Corrie al als kandidaat naar voren geschoven? Die is niet alleen corrupt, seksistisch en homofoob, maar ook nog eens islamofoob en egocentrisch. Bovendien kan ze volstrekt niet tegen kritiek, heeft ze een verwrongen wereldbeeld, en verzamelt ze laven en sigarenbandjes. Geknipt en verknipt dus!

Reageer
gravatar

Huh? Wat is dat nu weer voor een wartaal wat je opschrijft Bøs Showfør.

Heb je soms gedronken? Niet doen hoor, je weet toch dat verkeer en alcohol niet samen gaan.

Corrie.