Resterende 70 kilo Sjuul Paradijs stapt op

Positie restgewicht onhoudbaar geworden

De resterende 70 kilo van Sjuul Paradijs is opgestapt als hoofdredacteur van De Telegraaf. Dat maakte de krant vanochtend bekend. In 2013 stapte al zo’n 30 kilo van Sjuul Paradijs op na een conflict met de aandeelhouders, in 2014 werd door een interne reorganisatie nog eens 50 kilo weggesaneerd.

Het is publiek geheim dat de directie en de overgebleven 70 kilo van Sjuul Paradijs niet langer met elkaar door één deur konden. De directie laat in een verklaring weten dat ze altijd prettig heeft samengewerkt met het restant van Sjuul Paradijs, en wenst het alle succes bij het vinden van een nieuwe baan. Paradijs werkte 29 jaar in wisselende samenstelling voor De Telegraaf.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De telegraaf is geen leesvoer, maar een soort junkfood dat men consumeert op vakantie. Geen wonder dat het dik maakt..

Reageer
gravatar

Ik vind dit echt zo’n makkelijke grap. En flauw ook nog. De kracht van de Speld is *juist* dat het nooit echt ten koste van iemand gaat – daarin onderscheidt de speld zich van de doorsnee nederlandse cabaretkwal – en stijgen ze in niveau en kwaliteit boven alles en iedereen uit.

Maar ik vind dit gewoon goedkoop scoren.

Then again, iedereen heeft weleens een off day.

Reageer
gravatar

De redactie van de Telegraaf dreigt nu ook met hardere acties zoals het maken van een serieuze krant of het controleren van beweringen voor publicatie.

Reageer
gravatar

Wat is de Telegraaf zonder breed uitgemeten leugens en propaganda op de voorpagina ? Een positief punt als het af en toe wijzen op onrecht vermeld ik dan ook maar.

gravatar

Sjuul, bedankt. Sjuul was een betrouwbare vent. Sjuul was een journalistiek wonder. Sjuul was een wereldverbeteraar. Sjuul was iemand die iedereen accepteerde zoals hij was. Sjuul was een cultuuruiting. Sjuul was een man van het volk. Sjuul was een rouwdouwer, een doorzetter, maar Sjuul is weg. Sjuul is niet meer. Vermoedelijk zal niemand dit gapende gat, dat Sjuul heeft achtergelaten, ooit goed in kunnen vullen.

Reageer
gravatar

Punt is natuurlijk dat De Sjuul De Telegraaf een kunstje heeft geflikt. Voor zo’n functie is een zwaargewicht nodig en daar voldoet Sjuultje 0.5 niet meer aan.

Reageer
gravatar

Zie de mens: en zie de transformatie van eeuwig jonge kogelronde VVD’er (en evenbeeld van Hans van Baalen) met het decadent laat-Romeins aandoende pruimenmondje en de VVD-huisstijl bril
tot
de zorglijk ogende redactiechef die passief zwijgend in allerlei rechtse praatprogramma’s de aandacht trok. Weg die joyeuze krullen in het vollemaansgelaat, de zijden stropdas. Weight Watchers maakte van hem de zoveelste slanke, tobberige Nijenrode manager zoals er al 1000-en zijn. En nu:…

Reageer
gravatar

Met het wegsmelten van bijna de helft van het vet van Sjuul Paradijs smolt ook bijna de helft van het abonneebestand weg. Nu dat restant van Sjuul ook verdwijnt kun je wel voorspellen wat er met de rest van dat abonneebestand gaat gebeuren!

Reageer
gravatar

Kom op. Corrie. Toon je van je sportiefste kant en lach als een duinbewoner met kiespijn !

gravatar

Nee iksies,

Meneer Paradijs van De Telegraaf is van onschatbare waarde voor bewustwording van autochtoon Nederland geweest.

We moeten hem eren, de man is een profeet. Hij is een verzetsstrijder tegen de Linkse Staat. (LS).

Zonder hem waren we nog verder van huis.

Corrie.

gravatar

Omdat Sjuul bij De Echo is begonnen, kan het niet anders dan dat hij vanzelf weer terugkomt. Welk deel is nog niet duidelijk.

Reageer
gravatar

Die 30 en 50 kilo, die al eerder zijn vertrokken liggen toch in het ravijn van moreel verval ? Raad eens waar moeten die resterende 70 kilo naar toe moet !

Reageer
gravatar

Het is een lange weg hoe je moet leren af te vallen. Het is een kwestie van innerlijk. Paradijs is uiteindelijk tot inzicht gekomen door de Heer en zodanig bekeerd: hij zal zijn leven van nu af aan gaan proberen te beteren in de heilzorg.

Reageer
gravatar

Ons Sjuleke is PA van Sharon Dijkstra geworden en benoemd tot Secretaris-Gemaal van de afdeling slagroomgebakbewaking (3x woordwaarde!)

gravatar

Er raken de laatste tijd weer significant méér bijdragen zoek. De Wraak van SysFix? Die willen maandelijks minstens voor € 4.000,- aan bijdragen korten, oneliners niet meegerekend.

Reageer
gravatar

Nounou, hier maak je toch geen grapjes over!!! Schande redactie, dat zal u veel abonneetjes kosten, spotten met iemands overgewicht en zijn moeizame pogingen eraf te komen: foei!!

Reageer
gravatar

Hoi Corrie.

Vind je mij ook leuk?

Lei de Zeeotter. (partij voor de Dieren)

p.s. Ik ben een marterachtige, dus pas op met je antwoord want ik bijt zo door je autokabels!

gravatar

De zondeval wordt vaak verkeerd uitgelegd. Het gaat om de incarnatie van de ziel waardoor de menselijke evolutie kon beginnen.

gravatar

Sneu. Maar dat is nu eenmaal het kapitalisme; de upward mobility van de één is de exit van zijn/haar voorganger. De koning is dood, leve de koning. Wie wordt de volgende hoofdredacteur van De Telegraaf? Henk Kamp, André Rieu of girl powered Edith Schippers, Hennis-Plasschaert of Jet Kleinsma?

gravatar

Bah, ik wordt er stikchagrijnig van. Wat een onfatsoenlijk artikel van Stephan ter Borg en Diederik Smit. Zo ga je niet met zeer gewaardeerde mensen om.

Waar slaat het op om Sjuul Paradijs, hoofdredacteur van mijn krantje De Telegraaf, als kiloknaller neer te zetten?

Flikker die Stephan en Diederick toch uit de redactie van De Speld! Of geef ze een nul uren contract en roep ze dan nooit meer op.

Hun tijd zit er op, we accepteren linkse kaasstolp praatjes niet meer.

Corrie.

Reageer
gravatar

Corrie beste meid, laat die Linkse dwangneurose toch los: Links.nl bestáát helemaal niet meer, alles is hier nog hooguit gematigd rechts, maar meestal erg rechts tot héél erg rechts. Knullen, die links lullen, maar rechts vullen, laat ze maar lullen. Ongetwijfeld ken jij de heroische Pim Fortuyn-bestrijder Marcel van Dam (“De Achterkont van het Gelijk”) nog wel. Verbaal erg Links, maar wél eigenaar van een Landgoed waar Hans Wiegel zich niet voor zou hoeven schamen, eerder link dan Links dus

gravatar

Nee buitenstaander. Ik laat het niet los want ik heb een missie.

Dat we nu zo in de ellende zijn met al die buitenlanders en dat multicultishit komt door links met hun “moet kunnen” houding van de afgelopen decennia toen zij de baas in NL waren.

Onze geliefde Nederlandse normen en waarden hebben ze om zeep geholpen. Daarvoor moeten ze gestraft worden.

Nederland moet weer voor de Nederlanders worden.

Wij zijn het volk.

Corrie.

gravatar

Wel grappig om over de Libelle zomerweek te beginnen als je de telegraaf leest. Ik weet niet welke dichter bij de privé zit maar het is allemaal troep.

gravatar

Corrie toch! Het is rechts tuig, en dus is dit leuk. Kijk nou zelf naar die foto: doet me meteen denken aan dat muziekje van De Dikke-Lul-Band!