Pinautomaten eenvoudig te kraken met kaartje en pincode

Nietsontziende bankrovers gaan er met tientallen euro's vandoor


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik kan deze techniek moeilijk bevatten. Je steekt dus een stukje plastic in een gleufje, je rommelt wat op een rekenmachientje en er komt een hoeveelheid geld uit een gleufje.

Dit is toch eerder gokken dan een bankroof?

Reageer
gravatar

Hier is sprake van een vreemd misverstand en een ogenschijnlijke omkering van waarden: “Je steekt een stukje plastic in een gleufje, rommelt wat en er komt een hoeveelheid geld uit dat gleufje” .Vroeger pinde men geld om iets anders in een gleufje te kunnen steken. Rommelen op een toetsenbordje was toen al helemaal niet aan de orde. Zo zien we maar weer; elke verandering is nog geen verbetering.

gravatar

Vanochtend zelf ook even geprobeerd en het lek is nog steeds niet gedicht. Om te voorkomen dat ik jullie denken dat ik een crimineel ben; ik heb het geld aan een goed doel gegeven.

Reageer
gravatar

Deze massala berovingen vinden eveneens plaats bij de buurtsuper. Karretjes vol boodschappen worden op nietsontziende wijze langs de – uit angst? – stilzwijgende medewerking verlenende kassapersoneel geleid. Soms worden de dieven vriendelijk gegroet. Tot op heden heeft ook beveiligingspersoneel geen actie ondernomen.

Reageer
gravatar

Dat die automaten te kraken zijn is nog tot daar aan toe…..maar dat de banken het geroofde geld gewoon weer aanvullen, dát is pas idioot! En de aldus ontstane tekorten boeken ze dan weer van mijn rekening af. Schande!

Reageer
gravatar

That someone can break those robots is still till there and now…. but that the couches fill in the robbed money again, that is just idiot! And that the originated shortages are booked then from my bill.

Shame!