Brandweer Moerdijk gaat preventief blussen

Periodieke branden voortaan voorkomen

De chemische fabrieken in Moerdijk worden voortaan 24 uur per dag nat gehouden. Met een aantal grote sprinklerinstallaties wil het brandweerkorps Midden- en West-Brabant de grote branden voorkomen die periodiek op het industrieterrein opsteken. Het preventief blussen wordt toegejuicht door de plaatselijke ondernemers.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Alleen weet Waterschap Moerdijk nog niet waar al die rekeningen voor dat preventief opgespoten kraanwater naar toe moeten. Henk Kamp denkt aan het potje voor Ontwikkelingshulp.

Reageer
gravatar

Denk eerst eens na voor je wat zegt… Wat als aldie bedrijven weg moeten, wat betekent dat voor ons… Geen tandpasta, geen parfum, geen haardblokken, geen verpakkingsmiddelen, enz. Ik denk dat jullie niet weren wat voor inpect t heeft voor iedereen in gebruiksmiddelen.
Succes met t verdiepen in de bedrijven die er zitten

Reageer
gravatar

U gebruikt het woord inpect verkeert. Inpect komt tot stand als je door een voetbalclub uit Zwolle (bij Meppel) met veel doelpunten tegen word verslagen. U bedoelt waarschijnlijk gevolgen?

gravatar

Nergens voor nodig dat blussen. Ik lees net dat er een megatsunami aankomt.
Ga lekker met een biertje en een bak of zak chips in de tuin zitten zou ik zeggen.

Reageer
gravatar

Waren er niet de plafondplaten die in de tweede kamer naar beneden kwamen ?

Ik zou het voor de veiligheid en stabiliteit in onze samenleving zeer toejuichen als de tweede kamer voortaan in de open lucht vergadert.

gravatar

Is het nu eindelijk eens afgelopen met die grappen over Meppel? Je kunt niet zomaar iedereen uit Meppel over één kam scheren, richt je tot de Meppelradicalen!

gravatar

Kunnen we Moerdijk niet, net als de Hedwigepolder, teruggeven aan de natuur en helemaal onder water zetten. Hoeft wat mij betreft niet preventief, maar eerder definitief. Want zeg nou zelf: wie wil daar nog wonen? Dan nog liever naar Meppel!

Reageer
gravatar

Nog even over nadenken spuit: wat gebeurt er als je de natuur een dijk geeft? Ja…

En denk je dat de natuur er wat mee opschiet als die bedrijven zich in Meppel vestigen?

gravatar

Er valt van alles over Moerdijk te zeggen. Het gaat zélfs nog verder dan Zuid! Maar om nou meteen te zeggen, dat Moerdijk erger is dan Meppel, dat gaat te ver! Op die manier zou je zelfs Kootwijkerbroek, Volendam of dat klotedorp, net ten zuiden van Volendam goed kunnen praten. Nee, wég daarmee! En laat het preventief blussen nou maar aan de brandweer van West- & Midden-Brabant en Sint Willebrord over!