Studio Speld / Shutterstock

Brandweer verlost bovenbenen vrouw van plastic stoel

De grootste angst van elk persoon met ontblote bovenbenen werd voor een vrouw in Amsterdam vanmiddag werkelijkheid. Haar bovenbenen waren dusdanig vastgezweet aan een plastic stoel dat de brandweer eraan te pas moest komen.

Rond kwart over vier ontving de kazerne een melding van ernstige verknelling en is direct uitgerukt naar het centraal gelegen terras waar de vrouw al drie uur lang zat vastgemetseld aan haar gloeiend hete terrasstoel. Het lukte de brandweer niet om haar ter plekke uit haar lijden te verlossen. Ze is daarom met stoel en al door de traumahelikopter afgevoerd naar de brandweerkazerne waar een team van 20 man haar stukje bij beetje heeft losgepeuterd.

De vrouw maakt het ondertussen goed, maar heeft er wel langdurige afdrukken van de schroefjes aan overgehouden. De cafe-eigenaar van het desbetreffende terras heeft op last van de brandweer alle plastic stoelen voorzien van een kussentje.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *