Wij willen de koning wel fucken hoor

Check zijn geile kontje dan!

Activist Abulkasim al-Jaberi riep ons op om de koning te fucken. Dat laten wij ons geen twee keer zeggen!

Want nooit had Nederland een koning die zo fuckable is als Willem-Alexander. Check zijn geile kontje dan! Zulke appelbilletjes van Oranje, daar zeggen wij geen nee tegen.

En zijn lippen dan, zo vol en zwoel. Wij krijgen rode oortjes als we denken aan de hete woordjes die hij in ons oor zou kunnen fluisteren.

Onze koning heeft dé perfecte ‘dadbod’. Zijn volle, zachte, hier en daar harige knuffelbuik, zo trots en toch ondeugend, rustend op de troon. Eros van Oranje-Nassau!

Bij de laatste troonrede zaten wij weer soppend op de bank. Heel stiekem dachten wij aan het lekkerste Lid van het Koninklijk Huis…


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik geloof er niets van dat de gemiddelde Nee!derlander, die ‘fuck de koning’ roept, de daad bij het woord voegt als de koning bukt en zijn oranje billetjes toont. Ik moet nog zien dat er 1 puddingkanon in stelling wordt gebracht en een saluutschot brengt.

Reageer
gravatar

Ah.
Heeft u bij deze overweging rekening gehouden met de omstandigheid dat het lastig te bepalen is of de gemiddelde, uh, Nederlander, mannelijk of vrouwelijk is?

gravatar

“Wij willen de koning wel fucken hoor”. We begeven ons hier op glad ijs; als zelfs een moreel hoogstaand medium als De Speld bereid blijkt onze visueel hoogstgeplaatsten te fucken, ligt de weg naar anarchisme open. Als dit Oranje Kroonjuweel en Cultureel Erfgoed zomaar door iedereen kan worden gefuckt, waar ligt dan de grens?
Het K’lokHuis stelt weinig voor, afgezien van rituele lintknipperij en staatsbezoeken, maar zijn we beter af met een corrupte president als Reagan, Chirac of Bouterse?

Reageer
gravatar

Of (maden, spreek uit:) maaien-schijtskennis (een VVD- interne variant van corruptie-processtennis, ook wel processie-rups-kennis). (“rups” is hier de verkorte duiding van Rupsje Nooitgenoeg; traditioneel mascotte én logo der VVD.

gravatar

U denkt toch niet dat er iemand zo maf is om te roepen: “fuck Sinterklaas” ? Die arme stokoude man !

gravatar

XXXX, ik weet niet of men dat zo stellig kan beweren. Immers: ook bij de necrofiel-georiënteerde medemens kan er sprake zijn van verschillende voorkeuren: hé-, ho-, of bi.

gravatar

De foto die bij dit artikel staat… Zijn dat de mensen die de in het artikel geuitte verlangen ondervinden? Of staat in de foto de genoemde koning die het door anderen ondervonden verlangen zal ondervinden?

Reageer
gravatar

Wat mij dan weer héél ERG goed doet is het feit dat we nu ook de bevrijding mogen vieren met mensen die een totaal andere kijk hebben op “vrijheid”, bijvoorbeeld de categorie glorieuze IS-helden waar Abdulkasim al-Jaberi zo’n gave exponent van is. Hier roept hij “fuck de koning”, in zijn oorsprongsland had die homo-erotiek hem letterlijk de kop gekost, hier krijgt hij alle begrip, huisvesting, een uitkering én de bijval van de Speld’s “finest”. Vrijheid? Voor wie eigenlijk?

Reageer
gravatar

Waarschijnlijk wel, want als je alles maar goed vindt, blijf je zelfs met de beul goede vrienden. Dat had Abdulkasim goed in de gaten, slimme jongen. Zit intussen al weer thuis, van achter een lekkere muntthee naar de vorderingen van zijn familieleden bij I.S. te kijken die daar -zuiver humanitaire- arbeid verrichten met Stanleymes en AK-47. Tweede paspoort en uitkering zijn dus veilig gesteld.

gravatar

Zo’n artikel kan natuurlijk niet! Koning Willem-Alexander mag je niet beledigen. Het gaat in tegen alle fatsoen.

Vanmiddag heb ik aangifte tegen de Speld gedaan op grond van Online belediging (art. 265 Sr.)

Belediging is een krenkende uiting waardoor de eer of goede naam van een persoon of organisatie wordt aangetast. Het maakt daarbij niet uit of het bericht waar is.

Lang leve ons vorstenhuis! Hoera hoera hoera.

Reageer
gravatar

Beste Oranjesupporter 15.55

De koning is een lul en ik roep dan ook hardop FUCK het hele koningshuis. Hij is koning bij gratie god’s. Welke god, wie is god en wie is de koning?
Rovers zijn het.
Berechten kan niet want de rechter hoort onafhankelijk te zijn en moet dan dus het portret van die mafkezen uit zijn rechtbank verwijderen. GANGBANG de koning zou ik zeggen

gravatar

Zeg: vorig jaar zat je hier nog te klagen dat er zo weinig over Oranje wordt geschreven op de Speld en nu is het weer niet goed.

Dit land gaat zo echt kapot.

gravatar

De wapenspreuk van Nederland “Je maintiendrai ” is trouwens Frans voor “Ik steek m’n hand erin en draai dan”. Oorspronkelijk stond bij die spreuk ook het meewerkend voorwerp, en werd er dus luid geroepen ” Je maintiendrai Willem” . Om niemand te discrimineren werd die aanvulling echter al gauw weggelaten, maar het gaat dus wel degelijk om W.A. Aan de rechterkant aanschuiven om de koning eer te betuigen. Niet dringen. En niet met meer dan 1 gezin tegelijkertijd. Dank u.

gravatar

Kijk eens Grietje, “Belediging is een krenkende uiting waardoor de eer of goede naam van een persoon of organisatie wordt aangetast.”

Dat is dus in dit geval helemaal niet aan de orde. Ons onze operettetaartsoldaat heeft helemaal geen goede naam, laat staan een eer!

Ik neem aan dat je met hoer a zijn gemalin bedoelt.

gravatar

Hoi Oranjesupporter,

Wat een leuke actie van je dat je aangifte op grond van artikel 265 Sr. tegen De Speld hebt gedaan. De redactie, met hun ironisch geschreven artikelen, heb ik altijd al cynische nihilistische lui gevonden . Het is hoog tij dat ze eens worden aangepakt!

Misschien is artikel 265 Sr ook wat voor mij. De vele keren dat ik online word beledigd is bijna niet meer te tellen.

Aangifte van online belediging doen zal de linkse gekkies leren,

Corrie.

gravatar

Ik ben zelf niet zo van de “chubby” beertjes. Weet niet of Hans Teeuwen hier misschien iets mee kan?

Reageer
gravatar

Opvallend dat dit artikel niet door individuele personen, maar door “De Redactie” is opgesteld. En terecht, want wat een wansmaak. De koningin, kijk dat is een heel ander verhaal.

Reageer