VVD royeert omstreden CDA-wethouder

Christendemocraat bleek na verwijdering geen lid

De VVD heeft de omstreden CDA-wethouder Idzerd Lautenbach uit het Gelderse Buren geroyeerd. De christendemocraat stapte woensdag op na beschuldigingen van valsheid in geschrifte. Pas nadat Lautenbach uit het ledenbestand van de VVD was verwijderd, ontdekte het hoofdbestuur dat hij er nooit in had gestaan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toch niet slim van de CDA’er. Hij had juist wél lid van de VVD moeten worden om na zijn uitglijder (denk aan Zalm bij de DSB) gewoon iets hoogs bij een bank te worden. Laat dan dat geld in tonnen per jaar maar lekker binnen glijden. Nieuwe slogan: met de VVD kom je weg ermee!

Reageer
gravatar

Nee toch, laat ze maar schuiven die intrinsieke VVD’ers bij het CDA. CDA én VVD profiteren van deze win/win-situatie. De VVD heeft met (en electoraal ten koste van) de PvdA de welvaarts- en verzorgingsstaat definitief om zeep geholpen en bij de komende verkiezingen sluit ‘t CDA graag aan bij de VVD om van Nederland gezamenlijk tot een lage-lonen-land te transformeren. Kijk hoe snel Buma van zijn CDA-geloof valt. Dat is goed voor de werkgelegenheid en onze internationale concurrentiepositie.

gravatar

Hieruit blijkt volgens mij een ernstig complot, namelijk dat VVD en CDA in werkelijkheid nauw verwante partijen zijn, die onder één, uiteraard geheim, hoofdbestuur vallen.
Als het tegen zit valt ook de PVV daaronder en de SGP kan ook wel eens deel uitmaken van “Rechts Nederland BV”, vermoedelijk weer een onderdeel van Shell of Unilever. Enfin, voer voor complottologen.

Reageer
gravatar

Omdat ook een eerdere reactie door de redactie zonder opgaaf van redenen is verwijderd, hier nóg een poging. PVV, VVD en D66 zijn inderdaad onderdeel van dezelfde kongsie. De verschillende politieke presentatie van deze liberale dient alleen electorale doeleinden. De interne stammen worden zo alle bediend; het gewone volk wordt gestrikt via de PVV, links-pratende liberalen via D66 en de harde kern van fraudeurs en grootverdieners is veilig onderdak bij de VVD zelve.

gravatar

VVD verwijdert de VVD onder meer door valsheid in geschrifte.

Volgens voorzitter Henry Keizer dient het Zero Tolerance Beleid, zoals vastgelegd in de statuten van de partij, ten alle tijden gerespecteerd te worden.

Rudolf, probeer het nog maar een keer.

Reageer
gravatar

Hè he hoe kun je nu een CDA-er uit een VVD ledenbestand verwijderen…… En hoe kun je er nu achter komen NADAT iemand verwijdert is hij er nooit in gestaan heeft.

Reageer
gravatar

Lautenbach is bovendien een duitser en toch geen familie van ons koningshuis. Laat hem dus maar teruggaan naar Hamburg, of naar naar een concentratiekamping in Noord-Korea. Wij moeten hem hier niet.

Reageer
gravatar

Brakens, ik moet u hier toch tegenspreken: Lautenbach is geen Duitser maar een intern dóór-geëmigreerde Limburger. De familie komt oorspronkelijk uit Sitterd waar de hele bevolking principieel CDA werd gedoopt. Idzerd werd, vermomd met een ‘noordelijke’ voornaam, als lid van de 5e colonne geplaatst in het plaatsje Buren, waar ook het Koninklijk Huis nog een dependance heeft. De referentie naar Noord-Korea ontgaat mij.