Dekker: ‘Verwarde man geen taak Publieke Omroep’

Staatssecretaris wil zendtijd voor gekken overlaten aan commerciëlen

Een podium bieden aan een verwarde man, is geen taak voor de Publieke Omroep. Dat heeft staatssecretaris Sander Dekker gezegd in reactie op de ontruiming van het NOS-gebouw. Dekker: “Zendtijd geven aan verwarde gekken: dat is bij uitstek iets waar de commerciëlen veel beter in zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die journalisten maken overal een hype van. Ze vinden het zelfs nodig om een verwarde man uit te zenden ter meerdere glorie van zichzelf. Ik begrijp dat het schrikken is, maar dat is het nog geen reden om de privacy te schenden en de beelden gelijk uit te zenden. Als het zo doorgaat, kijkt over een paar jaar niemand meer tv. De gemiddelde Nederlander, allochtoon en autochtoon, zit niet te wachten op relgedrag van journalisten, maar wil gewoon prettig en op een positieve manier samenleven!

Reageer
gravatar

Wellicht Jolanda, het wil jammer genoeg alleen niet zo vlotten met onze samenleving die nog niet zo prettig en positief opereert als jij graag zou zien. Rellend journaille is overigens weldra geen maatstaf meer, de schrijvende pers verdient binnenkort geen droog brood meer als iedere Nederlander (allochtoon en autochtoon) zich overgeeft aan What’s app en andere elektronische communicatievormen. Ieder zijn eigen ANP en nieuwsnetwerk.

gravatar

Nou, hoax of niet: die Tarik Z. spreekt toch maar een aardig mondje Engels, of zou hij worden gesouffleerd door goedbetaalde Nederlandse tekstschrijvers? Leer ze mij kennen, die gewetensvrije Hollanders. Om met Brecht te spreken: “Erst kommt das Geld, dann die Moral”.
Overigens, waarom nu “het nrc”? Die krant was pvd ooit “een meneer”; een “hij”, dus een duidelijke “de”. Is hij nu onzijdig aan het verweken tot een “het”? Door die Belgische hoofdredacteur/directeur/eigenaar?

gravatar

TARIK ZAHZAH Demands Airtime On Dutch NOS
Anonymous Netherlands – Message To NOS News

Dear NOS, RTL and SBS news,

Over the years Anonymous have seen you broadcasting the news in the Netherlands. Over the years Anonymous have seen you spreading lots of state propaganda. Many years already you have been telling lies and half-truths to the public without giving any solid background information. Anonymous is very unsatisfied by the way you have deceived the Dutch public. You are filling…

Reageer
gravatar

“Anonymous”: Is dit de opmaat naar een vrije Islamitische pers onder de vlag van I.S.? Binnenkort op een eigen I.S.-kanaal, dus niet meer bij de publieke omroep van Knevel & Co. een gewapende discussie tussen Soennieten, Shi’iten, Alawieten, Soefi’s, Koerden en Yezidi, over wie er nu de enig juiste geloofsvisie uitdraagt. Turkije’s Erdogan heeft al toegezegd aanwezig te zijn als arbiter, Iran (Ayatollah Khamenei) aarzelt nog over deelname, namens Syrië heeft Al Assad -na intern beraad afgezegd. Zijn verzekeringspolis dekt geen risico’s in Westers georiënteerde landen.

gravatar

Als Glad Dekker verwarde mensen alleen op de commerciële zenders wil hebben begrijp ik niet waarom hij zelf wel bij de publieke omroepen verschijnt of maakt hij een uitzonderingen voor idioten?

Reageer
gravatar

Ik vind dat de publieke omroep naast een programma als Zendtijd voor Politieke Partijen ook een programma kan maken als Zendtijd voor Prettig Gestoorden.
Niemand merkt het verschil.

Reageer
gravatar

VRAAG IS HIER: “WIE IS ER NU GEK ?” IKI HEB HET GEVOEL DAT HIJ ZELF AL LANGER DE WEG KWIJT IS.
BOVENDIEN DENKT HIJ NIET ALLEEN COMMERCIEEL MAAR DOET DAT OOK, ZICHTBAAR IN AL ZIJN DADENDRANG. VOLGENS MIJ IS DAT NIET AAN NADERE UITLEG TOE. JE KUNT DAT OVERAL ZIEN.

Reageer
gravatar

Wat krijgen we nou? De hele publieke omroep is vergeven van de verwarde mannen en vrouwen. Of is er soms iemand hier die durft te beweren dat het NOS-Journaal en de actualiteitenrubrieken van de publieke zenders een genuanceerd, evenwichtig beeld van de realiteit geven? Is dit een grap??

Reageer
gravatar

Op zich heeft Dekker wel een punt maar ik denk dat een gefaseerde aanpak beter was geweest. In één keer het hele gebouw ontruimen en vervolgens alles overlaten aan slechts 1 onervaren presentator die ondertussen ook nog eens lastig gevallen wordt door verwarde agenten is niet helemaal de ideale aanpak.

Reageer
gravatar

De heer Dekker kan zijn eoorden wat zorgvuldiger kiezen en een mogelijk verwarde, niet voorbestrafte burger niet gebruiken voor zijn kinderachtige politiek.

Reageer
gravatar

Sorry Broers, maar met zo’n normatief duidelijk omlijnd standpunt kunnen Dekker en andere ‘verwarden’ zoals o.a. Teeven en Opstelten helemaal geen beleid meer formuleren. Geen koppen-van-Jut meer, geen excuus Truzen, geen Jip en/of Janneke-taal meer? Waar moeten al die moreel en verstandelijk gehandicapte, c.q. zwakbegaafde, politici dan heen? Naar speciale klinieken als Mesdag en Pieter Baan Centrum? Die zijn al structureel overbevolkt door reuen van Teeven.

gravatar

Laat dat maar aan Albert Verlinde over nu hij de baas is geworden van Neerlands Eerste Musical- en Soapfabriek. Ja na de scheiding van Onno Hoes is er enorm veel energie vrijgekomen bij Albert. Zo zie je maar: de een z’n bloot is de ander z’n brood. En Joop van Ellende is trouwens leuk schadeloos gesteld, hij hoeft geen krantenwijk te nemen op zijn ouwe dag.

gravatar

Zeg Morsink, dat is nou typisch zo’n diffuse CDA-uitspraak die in elk politiek kader past, vooral dat “zorg”-aspect riekt naar een volgende coalitie met de VVD. Dat Heer (hoofdletter) en dekker (kleine letter) draagt weliswaar nog een oppositioneel karakter, maar dat “verkeerd” is toch echt verkeerd gespeld. Bovendien verkeert Sander Dekker structureel verkeerd in politiek en electoraal gevoelige zaken; daar is hij ook op geselecteerd en aangenomen. Komt Sander Dekker trouwens zelf ook niet enigszins verward over met z’n JOVD-bril en idem kapsel?

gravatar

Definieer svp het verschil tussen politici en commerciëlen. Eén overeenkomst is dat zij zich zonder specifieke kennis via coöptatie en nepotisme, moeiteloos in alle hoog gehonoreerde functies handhaven. Er is een aantoonbare synergie en wisselwerking tussen beide mutaties. Qua religie deelt men het geloof in ongebreideld kapitalisme en Marktwerking.

gravatar

De man is slechts één exponent uit een lange rij verwarden; Dick Swaab en Diederik Stapel: als ‘idiots savants’; Mark Rutte, Ivo Opstelten en Diederik Samson als sub-soort ‘Idiots politiques’ die normaliter een goedbetaalde baan vindt in Kabinet, Tweede Kamer, Bankwereld, MKB, NGO’s of andere vermogensvormende functies. Ronduit schadelijke exponenten zijn o.a. Al Baghdadi, El Zawahiri en Dick Cheney die op té hoog niveau over leven en dood beschikken. Geef deze verwarde gek een baan als zendercoördinator en we hebben er verder geen last meer van.

Reageer
gravatar

‘Kinderen voor Kinderen lied op zwarte lijst’
opruiende teksten zorgden voor actie Tarik

De nationaal coördinator terrorismebestrijding en veiligheid (NCTV) laat weten in een verklaring dat Tarik Z. waarschijnlijk handelde na het beluisteren van het Kinderen voor Kinderen lied ‘Als ik de baas zou zijn van het journaal’.

“Dat heeft hem duidelijk op ideeën gebracht”, aldus Dick Schoof, de functionaris van NCTV. “Als een lied aanzet tot geweld is het opruiend en wordt het verboden.”

Reageer
gravatar

Als onderdeel van het stembusvee begrijp ik er nu niets meer van. In verkiezingstijd zie ik tal van verwarde mensen in de media hun kunsten vertonen en hun zegje doen. En er wordt hen door de publieke omroep geen strobreed in de weg gelegd.

Reageer
gravatar

Geachte Speld lezers.

Als ik geen reacties op dit bericht krijg laat ik 8 bommen met radioactief materiaal afgaan. Dat willen jullie niet op je geweten hebben toch?

Ik zie de reacties wel verschijnen,

Hoogachtend,
Tamir A, student kopiekunst en begrijpend terroriseren.

Reageer
gravatar

Ik denk dat het “Anonymous” is, dit is een activistische hackergroep. Zover ik heb begrepen hebben ze al bedreigingen geuit naar de Nederlandse media.
Deze zou volgens hun zwaar gecensureerd worden en het volk zou voor de gek gehouden worden. Zo ver ik heb begrepen zijn ze actief in Nederland, Belgie en Engeland en mogelijk een meer landen.
Hun acties en oorlogsverklaring tegen jihad websites vond ik subliem maar deze actie en bedreigingen aan de NL regering, media, multinationals en het NL…

Reageer
gravatar

Breaking News: advocaat van de verdachte klaagt Hilversumse politie aan
Topadvocaat Spong heeft laten weten de politie van Hilversum en het OM aan te klagen. Spong: ‘ Mijn client had in een brief laten weten geen bestorming van het gebouw te tolereren. Dat de politie zo flagrant over de eis is heengestapt, toont hun onkunde in dit soort situaties aan. Ik verwacht een fikse schadevergoeding en excuses van zowel de Hilversumse Politie als het OM.’
In een reactie laat de politievoordvoerder de volgende oneliner noteren; ‘brief? welke brief?’…

Reageer
gravatar

Goh Dekker. Het probleem met een verwarde gek is nu juist dat hij zwaarbewapend bij het verkeerde adres aanklopt.
Als hij bij het juiste adres had aangeklopt, hadden we nu geen “Family 7” meer gehad.

Reageer
gravatar

Morgen op het nieuws: vroege 1 aprilgrap van NPO zet iedereen op verkeerde been
In een poging de teruglopende kijkcijfers op de NPO in het algemeen en NPO1 in het bijzonder een halt toe te roepen, heeft de NPO gisteren een verwarde man ingehuurd. De man wilde eerst niet meewerken, maar de verzekering van de hoofdredakteur dat hij de man persoonlijk in zijn dwangbuisje zou hijsen, deed hem besluiten alsnog mee te werken. De grap van de NPO heeft trouwens wel gewerkt: ruim 52 procent van de kijkers keek ademloos naar NPO1. In een commentaar laat de directeur van de NPO weten: ‘dat hebben we sinds 1964 niet meer gehaald’.
De NPO verzekerde ons dat dergelijke akties vaker zullen worden gehouden.
De redactie van Pownews daarentegen is ziedend en noemt het ‘ onbehoorlijk’ dat hen op slinkse en lafhartige wijze de mogelijkheid tot ‘zeggen wat de mensen denken’ is ontnomen en wijst naar linkse krachten binnen de NPO.

Reageer
gravatar

Bah, alweer een tekst met meer dan 500 tekens. Van lange teksten houd ik helemaal niet van. Ik krijg er prikogen van.

Moderator van De Speld treedt toch eens op tegen die gast die zich nu rtl4nieuwsmannetje noemt.

REGELS ZIJN ER OM TE GEHOORZAMEN.

Zo aan de onsamenhangende tekst te lezen zou het mij niets verbazen wanneer die gast binnenkort met een Kalasjnikov in een studio bij de commerciëlen staat. Het kan best wel een moslim zijn.

Geef de sukkel toch een IP-ban!

Corrie.

gravatar

Lieve Corrie-Moppie

Lekker bezig wijfie! Ga zo door!
-X- L!

@Benny …. Jij hebt je tijd gehad! Opzouten nou!

gravatar

Zeg Pik XL,

Het valt niet te ontkennen dat je een wat obsessief karakter hebt. Dat jij tot in den treuren iedereen wenst te laten weten enige affectie te voelen voor de dame van Hiernaast is dan ook volkomen overbodig. Praatjes vullen immers geen gaatjes.

Kortom Pik, hou je bakkes, neem net als de mevrouw een account op Second Love, en spreek desnoods wat met hem/haar af. Nog één ding: wij willen hier de details niet bepaald weten, want óók daarmee trek je nu niet bepaald volle zalen.

Benny.

gravatar

Idd 80 x hetzelfde filmpje op deze avond Weer heel veel deskundigen die niets weten te melden. En een opzienbarende verklaring van het Nos hoofd die aangeeft “geschokt te zijn” goh dat hadden we niet verwacht, Gewoon intekenen of afknallen zo’n gek,(dweilen) en doorgaan met de lopende zaken. Veel te veel aandacht voor zo’n gek is een aanmoediging voor andere gestoorden die hun ” one minute of fame” willen

Reageer
gravatar

Vreemd na Pim niks geleerd daar in Hilversum lopen.een.hoop mensen daar rond misschien.moeten de bewijzen van goed gedrag nog eens goed bekeken worden na Volkert van der G gaat het nog steeds makkelijk daar ………

Reageer
gravatar

Idd 80 x hetzelfde filmpje op deze avond Weer heel veel deskundigen die niets weten te melden. En een opzienbarende verklaring van het Nos hoofd die aangeeft “geschokt te zijn” goh dat hadden we niet verwacht, Gewoon intekenen of afknallen zo’n gek,(dweilen) en doorgaan met de lopende zaken. Veel te veel aandacht voor zo’n gek is een aanmoediging voor andere gestoorden die hun ” one minute of fame” willen

Reageer
gravatar

Wat ik een beetje jammer vind is dat iedereen altijd direct gaat speculeren en zijn mening klaar heeft. Voordat bekend werd wie hier achter zat zou het een moslimextremist zijn. Nu we weten wie het is, is het ineens een “gek” die wie moeten afknallen? Laten we wachten tot er meer duidelijk is. Ik heb al ergens gelezen dat de man waarschijnlijk in een psychose verkeerde. Ik snap dat dat ook speculeren is, maar ik probeer duidelijk te maken dat niemand zomaar iets vreemds doet. Okdoei.

gravatar

Niet te inhoudelijk worden jongens en meisjes. Daar zoek je maar elders een forum voor.

(Beetje jammer natuurlijk dat dit niet beschikbaar is voor de Nederlandse taal).

gravatar

Ik doe ook nooit zomaar iets vreemds. Het moet wel functioneel zijn. En heel Nederland van slag maken door ze Wie is de Mol af te nemen vind ik behoorlijk functioneel. Deze man komt er wel.

gravatar

Gewelding, CassandraPoetje

Bij toeval heb ik nog een paar rolletjes Speld-behang liggen, uiterst decoratief en satirisch.
Interesse? Dan neem ik van de week even contact op om een afspraak te maken!

gravatar

Raar! Desinformatie&propaganda is al jaren hoofdtaak.

gravatar

Ik niet GVD niet willen dat ik hierbij betrokken wort
Wanneer stop die vieste praat van insinuatie mij en over die moslim.

Jullie varkenskop hollander wij gaan nu actie doen. Jullie allemaal koppie hakbar. Ook die andere kaaskutkop

Jij stink allemaal.

Reageer
gravatar

Wil de heer Dekker daarmee zeggen dat verwarde mensen met pistool maar naar de commerciële zenders moet gaan. En daar maar een gijzeling moet gaan beginnen. Ik wens een situatie als vanavond geen enkele zender toe.

gravatar

Ja omdat jij zo praten wij nederlander denken jij boem doen! Jij lekker naar warme landje terug gaan met jou familie als jij last hebben van ons nederlanders met varkenskoppen.

gravatar

Deze man/ reageerd onder meer van dit soort berichten van het nieuws! Dit zie ik aan de manier van schrijven! Ik wil niet zeggen dat ik perfect Nederlands schrijf maar dit is wel heel erg!

gravatar

Hey mongool. Houd je bek en ga naar bed met je allah ackbar. Vieze praatjes van jou. Jammer dat ik je niet op straat zie achterlijk jonk. Volk zoals jou mag uit dit land. Schoen met varkensstront naar je kop!

gravatar

Iedereen ziet toch dat een pubertje dit neerzet om reacties uit te lokken?

welkom op het internet sukkels
haphaphap

gravatar

@Catherine 2010,

Gelieve het woord minder niet gebruiken, daar kunnen de baardaapjes tegenwoordig niet meer tegen!

gravatar

Nou., wanneer er nu nog, na de terroristische aanval op de linkse NOS, Nederlanders zijn die het moslimgevaar niet inzien? Tja., hoe zwakbegaafd ben je dan?

Nederland is in oorlog, militairen moeten in de strijd worden ingeschakeld. We hebben een sterke leider nodig, een Nederlandse Winston Churchill.

Dat is natuurlijk meneer Wilders van de PVV. Hij is de man die ons kan verlossen van die ellendelingen. Nederland moet weer terug naar de pre-mosliminvasie.

Wij zijn het volk.

Corrie.

gravatar

Pre-mosliminvasie?? Volgens mij heb ik die les gemist met geschiedenis. Wie waren die pre- moslims en wanneer en waarom zijn ze ons land binnengevallen? En wat is daar zo positief aan dat we terug zouden moeten naar die tijd??

gravatar

Mijn ervaring is dat de Nederlanders vaak niet zo beroerd waren voordat het Waterlooplein weer terug naar de oude plek ging. Bij (niet-westerse) buitenlanders uit bijvoorbeeld derdewereldlanden draait het om het stammenverband en de clan die van het begin af aan een intensieve wisselwerking had met de commercialisering. Objectiever of spiritueler is niemand erop geworden, en ook niet oorspronkelijker.

gravatar

Ik zou aan de bijdrage van mijn collega professor Eikelenboom willen toevoegen dat de allochtoon in een staat verkeert die ik zou willen markeren als die van kindbewustzijn, men heeft wel beweerd dat er bij primitieve stammen geen puberteit bestaat in de ontwikkeling tot volledig mens-zijn, maar dat is een standpunt dat niet door iedereen wordt gedeeld, de puberteit waar alles draait om de paringsdrang lijkt voor sommige schrijvers juist een levenslang attribuut. Echter de zelfstrijd rond het veertiende levensjaar van een emotionele tot een mentale fase die de puberteit kenmerkt, ontbreekt omdat er nooit een kiem van enige mentaliteit bestaat, laat staan een geïntegreerde persoonlijkheid die daarmee samenhangt. Enerzijds speelt het appel aan de allochtoon waarvoor onvermijdelijk hetzelfde gevoel bestaat als ware het kinderen, een centrale rol in de commercialisering van de media die zich op dat terrein hebben begeven, anderzijds staat de sekse daarin centraal, zodat het enig mogelijke punt van integratie een vorm van pedofilie is voor het hele volk.

gravatar

Bovenstaande tekst is langer dan 500 tekens. Van lange teksten krijg ik prikogen.

Moderator van De Speld treedt toch eens op tegen die gast die zich nu Professor Pekelenburg, faculteit der Sociale Wetenschappen, Universiteit Lijden of rtl4nieuwsmannetje noemt.

REGELS ZIJN ER OM TE GEHOORZAMEN.

Geef de sukkel toch een IP-ban!

Corrie.

gravatar

Volgens mij bedoeld Sander Dekker gewoon dat hij dat ie op commerciële zenders zendtijd voor mij gaat kopen.
ik kan heel goed verward klinken terwijl ik alles volledig uit een rijtje heb.

gravatar

ik ben normaal grote fan van de speld maar toch een beetje jammer dat dit incident direct wordt misbruikt voor de comedy terwijl de details nog niet eens bekend zijn.

Reageer
gravatar

Ik, Tarik Zahzah, moet een bekentenis doen.

Hopelijk heeft u begrip voor mijn handelen: ik wilde de Nederlandse bevolking in kennis stellen van de geheime plannen van Mohammed Rabbae om een staatsgreep te plegen.

Rabbae wil morgen de islamitisch Staat Holland uitroepen!

Weest gewaarschuwd. Ik kan verder niets meer zeggen, ik ben gearresteerd.

gravatar

Zo is het Pietje!

En nu zou ik ook wel eens willen weten wat men daar in Delft al die andere wijsneuzen met een pretpakket aan het bijbrengen zijn.

gravatar

@Benny Blind
Heel voorstelbaar dat je ook wel zou willen kunnen begrijpen wat ze de jongens en het verdwaalde meisje in Delft proberen bij te brengen. Vectoren, tensoren, integraal- of differentiaalvergelijkingen, infinitesimaalrekening, en dan begint het pas…
Een wonder als daar eens een keer een jongen verward wegloopt.