Eerste lichting InHolland-jihadisten komt om bij examen

Proef met waardeloze terrorismetraining geslaagd

De eerste vijftig studenten van de jihadistenopleiding InShallah van Hogeschool InHolland zijn omgekomen bij hun praktijkexamen. Minister Bussemaker van Onderwijs is tevreden over de proef met de waardeloze training en geeft opnieuw een officiële accreditatie.

InHolland kreeg vier jaar geleden toestemming om te beginnen met de opleiding Jihadisme. Het toenmalige kabinet wilde op die manier voorkomen dat geradicaliseerde jonge moslims in het Midden-Oosten een hoogwaardige training zouden krijgen.

Tijdens het examen sneuvelden twintig studenten bij het schoonmaken van hun kalashnikov. Negenentwintig jihadisten in opleiding wierpen de pin van hun granaat weg. Eén kandidaat sneed zichzelf tijdens een onthoofding met een vies mes in de vingers en kwam om door een venijnige infectie. De overleden studenten hebben geen mogelijkheid meer om het examen alsnog te halen, omdat het al om een herexamen ging. Alle slachtoffers zijn postuum gezakt.

Veel studenten klaagden tegen hun ouders al over de kwaliteit van de opleiding. Een vader van een omgekomen student: “Voor het vak Zelfmoordaanslagen was maandenlang geen ervaren docent beschikbaar. Dan denk ik: hoe kán zoiets?!” De vader toont de afscheidsvideo van zijn zoon. Op de onscherpe beelden is een nerveuze tiener te zien die door het slechte geluid nauwelijks verstaanbaar is: “Kijk dan. Moet dit angst inboezemen? Er is niet eens een gijzelaar.”

InHolland-directeur Eric Westhoek is verbaasd over de resultaten: “Wij hebben nooit waarschuwingen gekregen van de onderwijsinspectie. Ik denk dat het meer te maken heeft met een gebrek aan inzet: je kunt alleen radicaliseren als je honderd procent gemotiveerd bent.”

Om de studenten te motiveren, gaat InHolland bekijken of het uitwisselingsprogramma met de zusterinstelling InIrak geïntensiveerd kan worden. Die hogeschool kwam in eigen land echter in opspraak vanwege de matige opleiding Media- en Entertainmentmanagement.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is dit een grap..??? Dat die Jihadisten hier in Nederland een opleiding krijgen.. Dan zijn ze in Nederland helemaal stapelgek geworden!!! Terug sturen.. Europese grenzen dicht… !!
Of is dit gewoon ordinaire platvloerse humor.. Ik vind dit alle perken te buiten gaan.. Het respect voor anderen en anders denkende en religie is ver te zoeken… Ziek…! Dit vind ik vergelijkbaar met het denken van de extremisten/in de verschillende gewelddadige groepen in deze zieke wereld!!!!

Reageer
gravatar

Sommige van de kandidaten hadden in het verkeerde oefenpakket gegraaid – tegen het advies van de begeleider in – daarmee hadden ze helaas een TE kort lontje te pakken.

Die korte lontjes waren bedoeld voor onderdeel 2 van de cursus.

De Oefening hardlopen die voor de volgende week was gepland.

Reageer
gravatar

Resumerend: er zijn geen studenten uit examenjaar Jihadi+ 2015 geslaagd, echter met voldoening werd geconstateerd dat er geen asbest is vrijgekomen. Overigens gaven de fijnstof- en CO²-metingen van Brandweer en NFI genuanceerde uitslagen: bij 29 studenten zijn kruitsporen gevonden op thorax en gelaat, bij 1 autopsie werd vastgesteld dat een Haram-infectie de doodsoorzaak was (direct contact met niet-halal weefsel) en bij 20 slachtoffers werd een acute loodvergiftiging geconstateerd, aldus NCTB

Reageer
gravatar

Bennie, de hele wereld is satire. Lach ermee.
Als de dwergen op zijn, gaan ze met homo’s gooien.
Als je het ernstig neemt, ga je huilen.

gravatar

Het gebeuren in Verviers afgelopen week heeft maar weer bewezen dat de InJihad opleiding een zeer slechte opleiding is: de Jihadi’s gooiden welliswaar met handgranaten naar de gendarmerie, echter deze ijverige wetsdienaren trokken de pin er uit en gooiden de handgranaten terug.

Reageer
gravatar

De opleiding op zich was niet matig, maar de leerkrachten die te wensen overlieten. Ondertussen is InHolland doorgeschoten en wordt werkelijk alles afgekeurd wat de studenten van de MEM opleiding inleveren. Het is huilen met de pet op.

Reageer
gravatar

De Eénmansmaatschappij voor een Gescheiden OV heeft InHolland meerdere keren verzocht om een praktijkexamen op het nabijgelegen station Diemen-Zuid te organiseren. Niet voor de studenten, maar zodat ik nog maandenlang kan klagen dat het trein- en metroverkeer nog steeds niet normaal rijdt. Ook het elimineren van trein- en metrostellen zorgt voor een materaaltekort waar nog lang over geklaagd kan worden.

Reageer
gravatar

Helemaal niet Geert!

Die achterlijke van Hiernaast moest maar eens gaan werken voor d’r vreten. Lieden die een handje ophouden en commentaar leveren hebben we al meer dan genoeg.

Moet je kijken tussen wat voor een schuim jij de hele dag zit te leuteren, dat mag best een beetje minder, minder, minder Geertje!

gravatar

Eigenlijk was het rasechte Fries, en heette hij Auke-Jan. Hij stamt uit een belangrijk geslacht dat in het blauwe boekje wordt vermeld. Zijn vader is een salonsocialist die sympathiseert met de onderdrukte Marokkanen in Nederland. Helaas is hij hierdoor in een identiteitscrisis terecht gekomen en is zich Achmed-Jan gaan noemen. Hij wist namelijk niet dat Jan in het Arabish Jahjah is.

gravatar

Oja, is dat zo? Vandaar die Abu JahJah uit Antwerpen met zijn Sharia4Belgium. Gewoon een mix van Arabische gom en Vlaamse fritessaus. Gatver, hier moet toch echt een oprechte moslim radikalinski voor komen. Iemand met een frisse aanpak in Belgische politie-uniformen, zoals in Verviers; Al Qaeda in Verviers (bijna de titel van een literaire roman), maar intussen laat Al Baghdadi niets van zich horen, drone tegengekomen? Wel lullig van die antiterreur-eenheden om daar een stokje voor te steken. Je reinste onderdrukking van burgerinitiatieven, het lijkt wel of Al Assad of Lukasjenko hier school maken.

gravatar

Een jihadistenopleiding moet in Nederland kunnen, maar voor onze pacificatieopleiding is geen ruimte. De kwaliteit van onze opleiding is uitstekend en In samenwerking met de overheid hebben wij in het verleden de aanhangers van Jan van Leiden weten op te leiden tot Amish. Maar omdat men tegenwoordig meent dat hierdoor de scheiding van kerk en staat in het geding is, heeft de overheid alle samenwerking, subsidie en accreditatie opgezegd.

Reageer
gravatar

wist je dat op cyprus de moeder van mohamed begraven ligt ineen moskee benerzelf geweest waarom gaan de moslims daarniet heen vlak bij turkeye en marokko zijnwiervanafde moskee iseral wel opblote voeten en eenlange broekgerter is ook een museum kunnenze gelijk leren wat beschaving inhoud

gravatar

Wanneer je het artikel leest kun je erom lachen want het is niet voor te stellen.

Maar wanneer we nu geen actie ondernemen om de linkse kliek die nog politiek aan de macht is op te ruimen dan is het over een paar jaar realiteit. Ze zijn er gek genoeg voor om het in het kader van “Geef ze een opleiding.” door te drukken.

Het wordt tijd dat er ook in Nederland een beweging “Wij zijn het volk” opkomt.

Fatsoenlijk Nederland weet dat het multiculti gedoe een farce is.

Corrie.

Reageer
gravatar

Die Corrie toch. Dom, maar bovenal niet slim.

Iedereen die zich een beetje in de vaderlandse politiek heeft verdiept, weet toch dat de kliek die in ons landje aan de touwtjes trekt – VVD, D66, CU en SGP – beslist niet links zijn.

Bovendien kan men de regenteske pastoorspartij met een protestants tintje en helaas nog veel te veel invloed, CDA dus, beslist niet beschuldigen van enig sociaal inzicht. Nog minder dan de alleeneigenaar van PVV en dat wil wel wat zeggen.

Fatsoenlijk Nederland, mijn beste Corrie, laat jouw geliefde Geert links liggen.

gravatar

Corrie, beste meid, het is zó jammer dat zelfs een kritische geest als jij nu nog denkt dat links in het Nederlandse politieke circuit ook nog maar énige invloed heeft. Fantoompijnen hooguit. Links is immers ‘lot, stock & barrel’ verkocht aan de VVD die er korte metten mee maakte. En met succes, mogen we zeggen, het VVD-ideaal wint terrein; dit jaar bezit de rijkste 1 % van de bevolking > 50 % van de totale rijkdom. Daar hoef je niet eens De Medici, Rotschild of Rockefeller meer voor te heten. Jos van Rey en zijn bastaardzoon Eurlings kunnen ook zó aanschuiven bij dit illustere gezelschap.

gravatar

Hoi Outsider, het klopt wel dat links in het Nederlandse politieke circuit ook nog maar énige invloed heeft. Het is lachen om te zien hoe wordt afgebroken.

Maar neem bijvoorbeeld de burgemeester van Rotterdam. Het kan toch niet wezen dat iemand met een dubbele nationaliteit de baas is van zo’n belangrijke stad.

PS: Hou je van wandelen in de natuur? 😉

Corrie.

gravatar

Maar de meeste burgers in Rotterdam zijn dan ook…..juist!!.

Ja ik ga graag wandelen in het Kralingse Bos of op een nudistenstrandje. Daar loop je in ieder geval geen zelfmoordterroristen tegen het lijf.

gravatar

Na de zoveelste sollicitatie naar de broodnodige aandacht die het denkt te verdienen, blijft wederom de uitnodiging voor een kennismakingsgesprek uit.

Menigeen is dan ook zeer benieuwd wanneer de Haagse afdeling van SoZa deze zgn. activiteiten niet meer accepteert, en derhalve C.v.H. een fikse strafkorting op d’r bijstandsuitkering zal presenteren.

Kortom Van Hiernaast, houdt je bakkes, verhef je luie reet, en ga eens wat doen voor de kost, i.p.v. anderen hier van het werk te houden met je slappe geouwehoer.

Een wandeling door de natuur is prima, maar niet onder werktijd.

gravatar

Bij alle begrijpelijke kritiek op Jet Bussemaker moeten we niet vergeten dat dit slechts de try-out van de verkorte VMBO-opleiding betreft, met voorlopig alleen ervaringsdeskundigen op MBO-niveau als vakdocenten, geworven uit Maghreb-agrarische kringen met als hoofdvak ‘Haat zaaien/oogsten’ en als bijvak ‘Haram bloedvergieten’. Hard wordt nog gewerkt aan het aantrekken van HBO-geschoolde docenten in de vakken Springstoffen, AK-47 en IED. De opleiding ´Decapitatie´ is een joint venture van InHolland met VUmc, AMC en Slagersvakschool.

Reageer
gravatar

Waar haal je dat alles vandaan?
Je zit maar wat te roeptoeteren hiero, zonder enige kennis van zaken en zonder bronnen te vermelden.

Links willen we zien!!!

gravatar

L. de Behanger; ik weet niet of jij zelf kunt lezen of dat je je door bendeleden laat voorlezen en ghostwriten, maar lees er de jaarverslagen van InHolland, InChallah, VU, AMC en de Rooms-katholieke Slagersvakschool maar eens op na en vergeet vooral niet de jaarverslagen van NTI-opleidingen Halal Halzen- en beurzensnijden, Scootervaardigheden I, II en III. Puur deskresearch, beste jongen: NSA en AIVD hebben aparte dossiers aangelegd, maar het kan zijn dat jouw motorclub No Mercy daar geen toegang krijgt.

gravatar

Ik moet als klasgenoot van de betreffende studenten dan ook wel zeggen dat vele vrij ongemotiveerd waren. Bijvoorbeeld tijdens het college explosieve-suïcidetechnieken, waar Sander alleen maat GTA aan het spelen was. Heeft hij mooi het deel gemist waar werd uitgelegd dat je de pin niet moet verwijderen vóórdat je het kinderdagverblijf inloopt.

Ik vermoed dat het nieuwe leenstelsel veel (positieve) veranderingen met zich mee zal brengen met betrekking tot motivatie van ook Jihadi-studenten.

Reageer
gravatar

Dat levert dus ook een nieuwe ontwikkeling op voor het vak levensverzekeringswiskunde dat ongetwijfeld ook op InHolland gegeven wordt.

gravatar

Binnenkort start de avondcursus voor meisjes hoe ze zich in het hiernamaals als maagden kunnen gedragen. Alleen voor de 50 doden die bij InHolland zijn gevallen, zijn 50 x 72 = 3600 maagden nodig! Dat kunnen bij lange na nooit echte maagden zijn. In het Besnijdeniscentrum in de vlakbij InHolland gelegen Venserpolder worden komende weken met spoed maagdenvlieshersteloperaties uitgevoerd. Voor deze cursus ga ik komende weken in de buurthuizen en scholen goedgeklede vrouwen ronselen.

Reageer
gravatar

De laatste lichting jihadisten heeft pech gehad want zij waren van de Homofiele Jihadisten Afdeling Oost (Meppel?) en kregen nadat iemand er e i n d e l i j k kogels aan wilde besteden vrouwelijke maagden toegewezen.

gravatar

Moet het niet zijn “Kan je hier wel grappen over maken?”?
En mag dat tweede vraagteken wel, na de aanhalingstekens?
En moeten er niet meer leestekens bij?

gravatar

Van een inmiddels gruwelijk gestorven collega in Meppel vernam ik gisteren, dat stagiairs van de terroristenopleiding van InMeppel regelmatig de enige basisschool in Meppel, de Bunker, bezoeken om… Sorry, het wordt te vreselijk voor woorden.

gravatar

Juf,

U kunt beter uw scheur houden, inderdaad. De lucht die eruit komt is te gruwlijk voor woorden.

Voor je het weet gaan ze daar weer grappen over maken

gravatar

@de Juf: dat bezoeken van de basisschool om daar met de kinderen te …. is meer iets voor katholieken dan voor moslims, zou ik denken.

gravatar

Ja, uiteraard! In Meppel, waar InMeppel gevestigd is, was alles beter.

Helaas is er echter niets meer van dat pand over na een, naar eigen mening zeer fraaie kettingreactie tijdens groepspraktijk Bomgordel vlechten.

gravatar

Nu we het toch over de sublieme kwaliteitshogeschool InMeppel hebben, heb ik een triest verhaal. Een dochter van een buurvrouw van een vriendin van mij heeft daar vier jaar voor prostitué gestuurd, maar is helaas gestikt in het mondeling eindexamen.

gravatar

Meppel was al een groot gat, maar sinds de terroristenopleiding van InMeppel kan men beter spreken van grote gaten.

gravatar

En wat is er mis met Breda?

Waarom altijd Meppel voor en Meppel na?

Ik denk dat er meer homofiele moslims wonen in Breda dan in dat stomme Limburgse dorpje Meppel.

Breda vooruit de moslims pijpen
En helemaal tot aan het eind.

Viva Breda! De shit met Meppel (en die kankerpapagaai)

gravatar

Geachte heer Viesman,

De enige die het pijp-praktijk-examen met goed resultaat heeft afgelegd is de heer O. Hoes. Maar zag ik u nu op de geheime beelden van PowNews?? Ouwe snoeper!!! Doe de volgende keer wel uw gebit in en neem een bruistabletje want de lucht is niet te harden..

gravatar

Dat nieuws slaat in als een bom!

gravatar

Papagaai,

Het is niet netjes om mensen na te te praten, maar jezelf punten geven is nog een graadje erger.

Ik zal dit keer voor jou de moeite van herhaling besparen:

Het is niet netjes om mensen na te te praten, maar jezelf punten geven is nog een graadje erger.

gravatar

Het is niet netjes om mensen na te te praten, maar jezelf punten geven is nog een graadje erger.

gravatar

Dieca die uitgeroepen is tot beste papegaaienspeciaalzaak van Nederland, heeft de grootste collecte javabomen en papegaaienpeelgoed van Nederland en België.

Je kunt gewoon doorklikken op papagaai. Marketing.

Red onze oerwouden.

gravatar

Geachte heer Viesman:

De enige die het praktijkexamen pijpen heeft overleefd is de heer O. Hoes. Was u niet diegene die ik zag op de geheime beelden PowNews?? Ouwe snoeper, maar doe de volgende keer wel uw gebit in en neem een bruistabletje

gravatar

Papegaai, je moet je snavel dichthouden. Nog een keer en Mohamed Rabbae zal je voor de rechter dagen. Vuile kutvogel.

Ook je moeder moet haar bek houden. Ze mag Mohammed Rabbae wel pijpen tegen een kleine vergoeding (met gummi)

En blonde Geert moet ook zijn bek houden. Er zijn wél een paar overgebleven leerlingen,, die nog een extra stage krijgen toebedeeld van Opstelten.

gravatar

Lange reactive, Jimmy
Beetje agressief ook!

En misplaatst lijkt me, was zeker voor #2?

Nou, rustig aan he!

gravatar

Yes paulin, it was zeer fine time. Ik remember nog you kale speetje. You deed altijd haircat. Of staat er nu wat haar op.

gravatar

Neef Jimmy, wat moet ik als achtjarige met maandverbandjes?