Rechter weigert Opstelten te horen

‘Dat heeft geen enkele zin’

Het verzoek van Jos van Rey om minister Opstelten van Veiligheid en Justitie te horen tijdens zijn rechtszaak, is afgewezen door de rechtbank Rotterdam: “Laten we elkaar geen mietje noemen: we weten allemaal dat dat geen enkele zin heeft.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor iemand met dyslexie, autisme en premature veroudering, is Ivo toch nog financieel goed terechtgekomen. Maar ja, de VVD zorgt traditioneel zeer goed voor haar ministerieel en staatssecretarieel erfgoed, dat van oudsher electoraal beschermd wordt tegen vervroegd aftreden wegens disfunctioneren, fraude en verduistering. Tegenwoordig ook -opportunistisch- door PvdA en D66 die hun zwakke broeders en zusters een maximale periode bovenmodaal wachtgeld gunnen, want hodi mihi, cvras tibi.

Reageer
gravatar

Opstelten horen is totaal zinloos. Dit ministeriële antwoordapparaat nermt geen enkele boodschap op. Het eentonige gebrom over “tandjes bijzetten” en “alles uit de kast halen” is de meest stompzinnige baasjesretoriek ooit.

Reageer
gravatar

Verstandige rechter, want Opstelten zal toch alleen maar verklaren dat hij van wat dan ook niets af weet en zelfs dat niet weet.

Reageer
gravatar

Edelachtbare eh…, ik heb eh.. geen enkele herinnering aan hetgeen zich in de bewuste periode eh.. zoals door u geduid, heeft afgespeeld. Op mijn leeftijd vergeet een mens wel eens eh.. wat. Maar als u mij eh.. zou willen verontschuldigen. Ik eh.. geloof dat ik net langs mijn incontinentiebroekje heb geplast.

Reageer
gravatar

Eindelijk een verstandige rechter.
Die heeft wel betere dingen te doen dan naar dat geneuzel te luisteren. Heeft hij hem 2 uur aangehoord en is nog niets wijzer geworden. Nu nog een praatverbod voor die lulhannes instellen dan zijn wij ook van dat geleuter af.

Reageer
gravatar

Na hem werd abortus meteen ingevoerd en via een noodprocedure sneller toegestaan.

Er loopt nu nog een voorstel dat het mogelijk moet maken op mensen als Opstelten euthanasie toe te passen als een meerderheid daarvoor stemt of een minderheid het heel graag wil.

gravatar

“Laten we elkaar geen mietje noemen: we weten allemaal dat dat geen enkele zin heeft.”

Wat een onzin weer.. Het heeft wel degelijk zin, door andere mensen te kleineren voel je jezelf beter. Zo gaat dat al eeuwen en het is het medicijn tegen vele psychische -en wellicht zelfs lichamelijke- aandoening.

Reageer
gravatar

Mijn ex-collega kennende kan ik hieraan ten overvloede toevoegen: Laten we elkaar geen persoon noemen met een penis die onverholen een seksuele voorkeur voor andere individuen met zo’n geval heeft; iedereen weet dat dat geen enkele homoseksuele bijzin heeft.

Reageer