Raad van Fokking State: supersnelrecht moet toegankelijker

Eindbaas van justitie vaak niet begrepen

Het supersnelrecht moet toegankelijker, dat zegt de Raad van Fokking State vandaag in een brief aan het kabinet. Veel verdachte gasten hebben geen idee waar de eindbaas van justitie het over heeft, en krijgen vaak übervoorwaardelijke straffen opgelegd. Het kabinet gaat het advies voorleggen aan de Vet Hoge Raad.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er zijn nog Te veel mensen die daar nu supersnelmaling aan nemen – ze zitten aan de koffie en hebben een houding van.. boekje erbij ?
Na alles eens goed gefilterd te hebben – het duurde even – zat ik met een stevige poging tot koffiedik kijken en zag al een duistere toekomst in deze sector . . – de toegankelijkheid is al reeds iets meer toegenomen.. nu nog een paar tochtstrippen.

Reageer
gravatar

Waarom maakt de Raad van Fokking State de zin niet af? Supersnelrecht moet toegankelijker ??????????
worden? zijn? durven zijn? kunnen worden? willen zijn?

Vragen! Vragen! Vragen!

Reageer
gravatar

Het supersnelrecht heeft altijd nog minimaal 5-6 werkdagen nodig om snel te rechten. Past helemaal in dé trend van 2015: slowfood. Niets overhaasten, niks hogedrukpan, De Vet Hoge Raad, thans nog bezig met een afslankingsdieet van Ivo Opstelten, is per 10 januari a.s. ingepland voor verdere afslanking via Sonja Bakker Services (SBS10). De VVD-fractie ijvert voor volledige privatisering van de Vet Hoge Raad en overheveling van haar taken naar VNO/NCW, aldus een klokkenluidende VVD-zegsman/vrouw

Reageer
gravatar

Diederik Smit is wel vaker de weg kwijt, maar nu maakt hij het wel erg bont met Raad van Fokking State in een onbegrijpelijk bericht. Het zal wellicht grappig zal zijn bedoeld. Maar om grappige bedoelingen wordt meer gehuild dan gelachen.

Reageer
gravatar

Ik had laatst ook een bezorgde burger. Maar die bleek voor de buren te zijn, die waren niet thuis. Hele avond paniek in het halletje, maar gelukkig kwamen ze rond half 9 langs om hem op te halen.

gravatar

Ja, da’s wel makkelijk gezegd, maar als je even in de geschiedenis terug kijkt, zal je zien dat Nederland helemaal niet zo fatsoenlijk is!

gravatar

Ik zou graag snelrecht willen toepassen op Ivo O. en Fred T. wegens verregaande misselijkheid, obesitas bij de overheid, inderdaad vet toevallig en het feit dat zij dit bericht kunnen lezen zonder er verantwoordelijkheid voor te nemen.
een bezorgde burger

Reageer
gravatar

Inderdaad. Je kunt je afvragen of supersnelrecht nog wel past in deze tijd. In het buitenland is men vaak al veel verder en worden etnische minderheden gewoon standrechtelijk geexecuteerd.

gravatar

Ondanks al de extra zorg en geld dat op de basisschool voor die crimineeltjes is besteed heeft het bijbrengen van de Nederlandse taal en Nederlandse normen en waarden blijkbaar geen enkele nut gehad.

Je kunt beginnen met al die allochtonen die tijdens Oud&Nieuw zijn opgepakt een tolk op eigen kosten te geven zodat ze in hun eigen moerstaal te verstaan krijgen dat ze kunnen opzouten naar hun eigen land.

Gezegend nieuwjaar,

Corrie.

Reageer
gravatar

Nou nou Corrie van hiernaast. Hij stelt de Pax Hollandia voor! Zo doet Hij dat al eeuwen! Brood en spelen en iedereen staatsburger. Moet iedereen zich aan diezelfde wet houden en heeft iedereen maar een nationaliteit.

gravatar

Corrie,

Je bent een uitstekend leerlinge, al moet je ophouden met mij te stalken.

Het is een uitstekend idee van jou om elke vuurwerkcrimineel allochtoon te noemen. Tenminste één van hun verre voorouders is immers meestal afkomstig uit het Germaanse buitenland.

Raszuivere Germanen eerst, wordt mijn leuze, dus die van de PVV, voor 2015.

gravatar

Zwaar beter man. Of kloten weet je.vet