John uit Geldermalsen hangt zijn lul aan de wilgen

Veelbesproken neukbeer betert leven

John uit Geldermalsen heeft aangekondigd zijn penis in 2015 definitief aan de wilgen te hangen. Dat voornemen maakte hij vandaag tijdens de schaft bekend. “Voor mij geen vrouwtjes meer”, zei John (uit Geldermalsen) naar verluidt tussen twee slokken karnemelk door. “Deze jongen heeft het er helemaal mee gehad.”

De Geldermalsenaar sluit uit dat hij zijn driftig pulserende mansdeel ooit nog in een vrouw parkeert. “Natuurlijk ga ik het knallen missen, maar de rest van dit leven wil ik me richten op vissen, tuinieren, en mooie gesprekken.” John uit Geldermalsen laat zes scharrels, vijftien neukertjes en een Female Body Inspector T-shirt achter.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

We mogen hier en nu niet nalaten ons leedwezen te betuigen aan de 22 zwaargetroffen witte weduwen in Geldermalsen die nu invulling moeten zoeken voor de leegte(n) die John achterlaat. In enkele gevallen zal de bekende intermediaire Christine LeDuc (uit Volendam) mechanische/manuele bijstand kunnen verlenen, maar voor het overige voorzie ik drukke tijden voor plaatselijke ZZP-ers die zich ook in het BTW-vrije circuit kunnen (en durven) profileren.

Reageer
gravatar

Was John werkelijk een “Veelbesproken neukbeer”? Nooit eerder iets over hem gehoord! Maar 1 echtgenote, 6 scharrels en 15 neukertjes (dus totaal 22 (?) afneemsters) in dagelijkse simultaan-sessies vragen een gemiddeld bankiersinkomen aan cocaïne of Viagra-verwante stimuli. Niet meer dan logisch dat John te maken had met versnelde slijtage van eikel, koppakking en zwellichamen. Revisie/vervanging zit niet meer in het basispakket. Nu moet hij nog slechts afrekenen met onverwacht de kop opstekend fantoomlibido.

Reageer
gravatar

Wat een geleuter. De enige reden dat neukbeer John’s jongeheer in de wilgen hangt is omdat die vanwege een te lang verwaarloosde goenoerroe losliet toen John tijdens het wilgen knotten een plasje wilde plegen.

Reageer
gravatar

Wat er echter niet wordt vermeldt, is dat de voornaamste reden toch is dat John zijn verzameling SOA’s had gecompleteerd. Hij heeft afgelopen maand succesvol “Donovanosis” weten te bemachtigen.

Succes met nieuwe uitdagingen John!

Reageer
gravatar

Onze Verlosser in emeritaat Johan Cruyff zou hier zeggen “a uno momento dado”. Ik vermoed dat hij “sjalalalie-sjalalala” vanwege de internationale klank onvertaald zou laten. Slogisch

gravatar

Een verstandig besluit van John. Het beste was er bij hem al jarenlang vanaf. In het Nederlandse circuit werd hij al niet meer serieus genomen en in het buitenland is hij eigenlijk nooit aan de bak gekomen. We zullen moeten accepteren dat het Nederlandse neuken is afgezakt tot de middenmoot.

Reageer
gravatar

Lieve Ingrid,

Wat heb jij met jouw flamoes gedaan, die vroeger zo algemeen gekend was bij Gelderse jongemannen, toen labiareductie nog niet zo algemeen was als nu? Door de haaien laten afbijten?

gravatar

Geldermalsen is een van de meest christelijke dorpen met ik weet niet hoeveel kerk gemeenschapjes dus word leuk die lul zal er vast niet lang hangen whahaha

gravatar

Geldermalsen ligt gek genoeg in gelderland.

En ik kom zelf uit Geldermalsen en het is niet christelijk maar hervormd. Dus nog erger haha